Színes » Érdekességek

A Google kiakasztotta a cukiságmérőt

Ha nincs kedved dolgozni, próbáld ki a Google Valentin-napra hangoló szupercuki játékát, és vezesd el a szerelmes tobzoskát Kínába, a párjához.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

pangolin
Kontinenseken átívelő szerelem. Fotó:thesun.co.uk
szerkesztoÍRTA: SIMÓ VERONIKA
2017. február 13., 19:20
0 hozzászólás. 

Csupán a kereső logóján levő szívecskére kell kattintani, máris indulhat a móka. A játék elején érdekes információkat tudhatunk meg a pangolinokról, amelyeket magyarul tobzoskának hívunk, de ezt a megnevezést a Google valamiért mellőzi. Ezek az állatok az egyetlen pikkelyes emlősök csoportját képezik, élőhelyük Afrika egyes részein és Ázsiában található.

A játéknak négy nehézségi fokozata van, a cél, hogy a fiú pangolin eljusson a szerelmesek napjára Kínába, a párjához, és útközben ajándékokat gyűjtsön neki, például kakaóbabot a csokitortához, vagy egy csokor virágot.

Az út során azonban, amely sivatagban, őserdőben és víz alatt is vezet, veszélyekkel is találkozik, a barna tüskés objektumokhoz például nem szabad hozzáérni, a kínai lampionok is fogva tartják egy rövid időre.

A hős szerelmes Ghánán, Indián és a Fülöp-szigeteken is áthalad, útközben zongora hátú tigrissel, bálnával és egy kínai sárkánnyal is találkozik.

A guruló kisállatot a jobbra, balra és felfele nyilakkal lehet irányítani, a Space billentyűvel pedig ugrásra késztetni. Az első három szinten 150 elemet lehet maximálisan begyűjteni három perc alatt (kakaóbabot, hangjegyet, szalagot és virágot). Az utolsó szakaszban már 300 szál virágot is be lehet zsebelni, ha elég gyorsan gurulsz. Ha azonban nem sikerül ennyi idő alatt a pálya végére érni, akkor elölről kell kezdeni az adott kört.

A játékon hat fejlesztő dolgozott egy éven keresztül, és célja nem csupán a szórakoztatás, hanem a veszélyeztetett állatfajra is fel szeretnék hívni a figyelmet, a pangolinok ugyanis gyakran esnek orvvadászok áldozatául. A játék ugyanakkor kapcsolódik a Természetvédelmi Világalap (WWF) akciójához, amely szintén az állatfaj megmentését tűzte ki célul, szimbolikusan örökbe is lehet fogadni egy tobzoskát.

A játékot korlátlan alkalommal újra lehet indítani. Jó szórakozást!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."