Színes » Érdekességek

Nem engedték rövidnadrágban dolgozni, ezért így ment munkába!

Nem csak a nőket érheti diszkrimináció a munkahelyen. Hazaküldték az irodából azt a brit fiút, aki a kánikulában sortot merészelt húzni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

fotók: a srác twitter oldala
fotók: a srác twitter oldala
szerkesztoÍRTA: UH.RO/BUSINESSMAGAZIN.RO
2017. június 23., 11:15
1 hozzászólás. 

Joey Barge-t megviseli a szigetországot elöntő hőhullám. A 20 éves fiatalember úgy döntött, hogy munkahelye szigorú dresszkódját megszegve rövidnadrágban megy dolgozni.

Ha a nők járhatnak szoknyákban, ruhákban és kivágott felsőkben, ami nagyban megkönnyíti a hőség elviselését, akkor neki is szabad rövidnadrágot viselnie – okoskodott barátaival a twitteren.

joey-barge

A főnöke azonban nem értett elsőre egyet ezzel az érveléssel, hazaküldte. A férfi ezért egy szokatlan megoldást keresett: édesanyja csinos, de decens női ruhájában tért vissza a munkába – írja Joey Barge Twitter-bejegyzéseire hivatkozva a The Mirror című brit lap.

Az eset után körlevél érkezett az alkalmazottak e-mail postafiókjába. A vállalat a hőségre való tekintettel megengedi, hogy a férfiak háromnegyedes nadrágban menjenek dolgozni, ami bézs, tengerészkék vagy fekete színű lehet.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hunikovacs
2017-09-06 18:25:38
A ködös albionban a nők uralkodnak, a szó szoros és nem szoros értelmében is. Nekik mindent lehet itt. Meg is van az eredménye,olyan pofátlanok hogy azt nem lehet leírni, férfi ilyen pofátlan az életben nem tud lenni. De ez is működik,ennek is megvannak az előnyei és hátrányai is. 10ből 8 autóban nő ül az autók kormányánál is,eredmény hogy az előzést csak hírből ismerik,itt aki előz az kelet-európai... totyogunk a traktor után,mérföldes sorokban mindha temetésre mennénk... igaz a traktor az megy is jó keményen (de azért a sebességkorlát alatt marad sajnos) , sztem már a gyártók is tudják a problémát és rapidabb traktorokat tolnak az itteni parasztoknak.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."