Színes » Érdekességek

EU tábor utolsó nap - A nyolcadik utas: a Nyúl (meg a Markó)

Hugó az utolsó pillanatig kitartott és végül sikerült egy közismert erdélyi politikus közelébe férkőznie.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

nyulmarko
nyulmarko
szerkesztoÍRTA: HUGÓ
2010. július 06., 08:04
0 hozzászólás. 

Elérkeztünk az EU tábor negyedik és egyben utolsó napjához: jobbnak látom nem kitérni az ellátmány zöldségtartalmára, úgyhogy kezdem azzal, hogy a szekcióülések délelőtt voltak. Ezeken szó volt többek között Románia gazdasági jövőjéről, ami szerintem nem túl rózsás, de ezt a beszélgetés vezetői, Gáti István, kormányfőtitkár-helyettes, Haschi András Péter, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára, Ladányi Árpád Csaba, a Pénzügyőrség vezérigazgatója és Varga Gábor, az Országos Szabadalmi és Védjegyhivatal vezérigazgatója másképp gondolták.

_7032699

A másik szekcióülésen Kádár Magor, a BBTE Kommunikációs Tanszékének vezetője hozta a szokásos formáját: furcsán fog ez hangzani, de ez az ember még nálam is viccesebb, egyébként karriermenedzsmentről tartott előadást, ami szerintem nem vicces, de attól eltekintve mindenki röhögött.

_7032678

A szombati program változását az idézte elő, hogy a megye Csabájának csak délelőtt volt ideje előadást tartani, no de nem egyedül tette ezt, ott volt Tonk Márton is a Sapientia EMTE dékánja. Borboly szerint a decentralizáció alapfeltétele az, hogy „a helyi közigazgatásnak súlya kell legyen". Én még annyit hozzátennék, hogy nem elég, ha csak a közigazgatásban dolgozóknak van meg a súlya.

_7032720

Tonk Márton az oktatás fontosságát hangsúlyozta előadásában, de a nagy forradalmár Vlagyimir Iljics is ezt mondta: Tanulni, tanulni, tanulni!

_7032796

Ebéd után Markó Attila, az RMDSZ elnöke tartott előadást az anyanyelven történő oktatás fontosságáról... vagy várjunk csak, Markó Béla volt, mondtam mindig keverem őket.

_7032810

Mivel Markó Béla még miniszterelnök-helyettes is, a táborban érdekes emberek is feltűntek a S.P.P. részéről: ezek azt hiszik, az emberek nem tudják őket kiszúrni a tömegből, igazuk is van, az emberek nem, én igen. Markó hosszasan magyarázta a bizonyítványát, több kérdésre is válaszolt, már ahogy egy politikus szokott, csak semmi konkrétum, de ezt le is írta egyik kiváló versében:


"Dugába dől a karnevál,
és elmúlik a farsang,
egérből macska sose lesz,
hiába minden furfang!"

nyulmarko

Este a focimeccs szünetében megtartották a szokásos EU táboros rekordkísérletet, ami az idén az 4 négyzetméteren való táncolás rekordját hivatott megdönteni, valamint a csapatok versenyének díjkiosztóját, ami egy Brüsszeli kirándulás volt a nyertes csapat minden tagja részére, Sógor Csaba valamint Winkler Gyula EP képviselők részéről.

hugobuli

Az estet Murányi Toni és zenekara, valamint a Hot Snow Storm koncertje zárta.

Másnap reggel, a tábor kihalt volt, a sajtós csapat asztalán 7 sörösüveg valamint egy borosüveg volt, mint egy elcseszett Tarantino filmben, ebből következtettem, hogy miért nincsenek felkelve. Halvány reggeli után hazaindultam - itthon már van murok!

_7050524


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."