Színes » Érdekességek

Fonogram díjátadó – élőben az m1-en

A Magyar Televízió az idén is élőben közvetíti a közel kétórás Fonogram Díjátadó Gálát – az esemény itteni idő szerint 21 órakor kezdődik.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. március 02., 13:00
0 hozzászólás. 

A Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége (MAHASZ) és a Művészeti Szakszervezetek Szövetsége Előadóművészi Jogvédő Iroda (EJI) közös díja a zenei élet kiváló személyiségeit jutalmazza a 2010-ben nyújtott kiemelkedő teljesítményeikért – kiosztásra kerül több kategória díja, a jelöltekről a www.fonogram.hu honlapon tájékozódhatnak.

Szasza

Hobo tavaly életmű-díjat kapott

A Millenáris Teátrumban megrendezett rangos zenei esemény két konferansziéja Vágó Piros és Gundel Takács Gábor lesznek. A műsorban fellépnek a zenei élet meghatározó egyéniségei, köztük természetesen jó néhány jelölt és korábbi díjazott is, élőben játszik majd Varga Viktor, Mókus és a Harmonia Garden, az Ocho Macho, a Special Providence, a Compact Disco, Szalóki Ági, a Keresztes Ildikóval és Björn Lodinnal megerősített Hard zenekar, a Budapest Saxophone Quartet, Király Viktor, a Heaven Street Seven és Ákos.

Szasza

A Heaven Street Seven is fellép a gálán

A Fonogram díj

A Fonogram-díjat a MAHASZ közgyűlése 1992 szeptemberében alapította (eredetileg Arany Zsiráf-díj néven) azért, hogy a magyar hanglemezkiadás sikereit és teljesítményeit, valamint a nemzetközi hanglemezkiadás kiemelkedő eredményeit hazánkban elismerje. A díj neve 2004-től Fonogram - Magyar Zenei Díj, ami a hangfelvétel-kiadás kiemelkedő értékeit, sikereit létrehozó művészek és kiadók tevékenységét ismeri el, azokét a művészeket, akik előreviszik zenei életünket és a hangfelvétel-kiadást, mert olyan új alkotásokat, eredeti produktumokat hoznak létre, amelyeket a szakma képviselői és a közönség is kiemelkedőnek tart.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."