Öt Emmyvel gazdagodott a Modern család

  A tévés Oscarnak is hívott díjátadót, az 2011-es Emmy gálát Los Angelesben szervezték szeptember 19-én hajnalban – az igazi győztes a Modern család lett.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
sogorcsaba

Sógorban van kaka-óóóó! (videó)

Az RMDSZ képviselője a Magyarországról készült...
Tim Bergling, művésznevén Avicii

28 évesen meghalt Avicii

28 éves korában meghalt Tim Bergling, művésznevén...
StephenHawking

Meghalt Stephen Hawking

A 76 éves világhírű brit elméleti fizikus szerdára...

Emmy2011
Emmy2011
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2011. szeptember 19., 11:15
0 hozzászólás. 

 

Hétfő hajnalban fejeződött be a 63. Emmy-díjkiosztó gála, melynek a Los Angeles-i Nokia Theater adott otthont és majd' háromórásra sikeredett. Az Aranyglóbusszal ellentétben a főműsoridőben sugárzott műsoroknak nem az egész évadban nyújtott teljesítményt, hanem egy-egy epizódját díjazzák.

Emmy2011

A gála háziasszonya ezúttal a Glee sorozatból ismert Jane Lynch (felső képen) volt, aki zenés-táncos produkcióval indított – őt is díjra jelölték. Az este nagy nyertese pedig a Modern család lett: szobrot kapott Julie Bowen és Ty Burrell (legjobb mellékszereplő kategóriában), de a legjobb rendezésért és forgatókönyvért járó díjat is elhódította a sorozat, valamint a legjobb vígjátéksorozatnak járó elismerés is az alkotásé.

Emmy2011

Az Agymenők (The Big Bang Theory) tudósának alakításáért az akadémia szerint díj járt, ezért Jim Parsonst szólították színpadra a vígjáték kategóriában. A hölgyeknél Melissa McCarthy (Mike & Molly) tudhatta magáénak a szobrot.

A Daily Show with Jon Stewart két díjat is nyert, zsinórban kilencedik alkalommal lett a legjobb varieté, és az írói is megkapták a szobrot, az elmúlt 11 évben hetedjére. Martin Scorsese is megkapta első Emmy-díját a Gengszterkorzó (Boardwalk Empire) forgatókönyvéért.

Emmy2011

Dráma kategóriában szoborra váltotta a jelölést és hazavitte az Emmyt, a legjobb férfi mellékszereplő díját a Game of Thrones (Trónok harca) törpéje Peter Dinklage. A legjobb női főszereplőnek járó díjat a The Good Wife-ban (A férjem védelmében) nyújtott alakításáért Julianna Margulies vehette át.

A legjobb minisorozat a Downton Abbey lett, amely négy díjat gyűjtött be az estén, míg a legjobb dráma idén is a Mad Men (Reklámőrültek) lett.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."