Színes » Érdekességek

Ismét világbajnokságon pipáztak

Habár másfél hete már lezajlott, a hollandiai lassúsági pipaszívó világbajnokság eredményeit csak most tették közzé. Öt udvarhelyi is ott volt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

szines
szines
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. október 28., 10:47
0 hozzászólás. 

A magyar válogatott részeként a székelyudvarhelyi Polgári Pipaklub öt tagja is részt vett a másfél héttel ezelőtt a hollandiai Eindhovenben megrendezett lassúsági pipaszívó versenyen. A klubot Marosi György, Nyisztor János, Bíró Levente, Bíró Mihály és Orosz-Pál Levente képviselték, utóbbi arról tájékoztatott, hogy a 352 versenyző közül tizenkettőt már a verseny előtt kizártak, így 340 pipás gyújthatott rá a startnál.

szines

Ez összesen 81 csapatot jelentett, de egy országot több csapat is képviselhetett, Magyarországot például öt pipaklub. Csapatban a Dombóvári 424 Pipaklub lett a világbajnok, összesített eredményük 6 óra 52 perc 21 másodperc lett.

Az udvarhelyi csapat a 18. helyet szerezte meg, versenyidejük 3 óra 41 perc 56 másodperc. Az egyéni versenyben az olasz Gianfranco Ruscalla megvédte címét (idő: 2 óra 57 perc 43 másodperc), az ezüst és a bronzérmet két magyar, Trubacs Tivadar (Dombóvár) és Bálint Péter (Aranyfüst Pipaklub) szerezték meg.

Az udvarhelyiek legjobb helyezését – a 44.-et – Marosi György érte el. A verseny eredményeit - a szabályzat szerint - csak másfél héttel a lezajlás után tették közzé.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."