Színes » Érdekességek

Wellness tornával újít a Septimia

Egészségmegőrző tréningek teljes sorozatával bővíti szolgáltatásait a Septimia Wellness & SPA. Elsőként az anticellulitisz programot ajánljuk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Szines
Szines
szerkesztoÍRTA: (X)
2011. november 17., 16:02
0 hozzászólás. 

Bár az egészségmegőrzés alapvető feltétele a tudatos, kiegyensúlyozott étrend és az időnkénti diéta, mindez önmagában nem lehet elég. Az egészséges táplálkozást feltétlenül ki kell egészíteni rendszeres mozgással, tornával. Ezt persze nem lehet ész nélkül végezni, ezért a Septimia Wellness & SPA most kimondottan a narancsbőrrel, problémás bőrfelületekkel küszködőknek ajánl megoldást.

Szines

Legújabb szolgáltatáscsomagjuk, a wellness torna egyik alappillére az anticellulitisz program, ami teljes körű, személyre szabott egészség-megőrzési lehetőséget kínál.

A program magába foglalja az infraszauna használatát, kimondottan a problémás bőrfelületek kezelésére kialakított anticellulitisz masszázst és pakolást, valamint egy személyre szabott mozgásprogramot is. Ezen kívül a programot igénylőket diétás étrendjük összeállításában is tanácsokkal segítik, valamint biztosítják a folyamatos körfogatmérést és állapotfelmérést, így követve nyomon a program hatását.

Egy alkalomra 50 lejért lehet benevezni, de az igazán jó hatásfok elérése érdekében ajánlott egy tízalkalmas bérletet váltani, amit kedvezményesen, 450 lejért kaphatunk meg.

A Septimia Wellness & SPA minden nap mézes és sós szauna-programmal, illetve hétfőn, szerdán és pénteken ingyenes aquagymmel, azaz vízi tornával várja vendégeit.

Bővebb információt a 0266-217.777-es telefonszámon vagy a Septimia honlapján kaphat minden érdeklődő.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."