Színes » Konyha

Újraindulnak a gasztrokalandok

Finomat enni mindenki szeret – ebben segít ismét a Septimia, ahol újabb országok konyhájával kerülhetünk egészen közeli kapcsolatba.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Oszifinomsagok1

Pikáns édességek őszi estékre

Fájdalmas búcsút inteni a friss gyümölcsöknek, de...
uh-magnes-pava-01

A Pávában debütál az Ágnescake

Hobbicukrász és a nemzet legjobbja: Mihály Ágnes az Ide...
1

Pisztáciás-málnás moussetorta

Könnyű ízletes édesség, akár ebben a hőségben is.

Ismét lesz Gasztrotúra a Septimiában
Ismét lesz Gasztrotúra a Septimiában
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. február 28., 16:34
0 hozzászólás. 

Óriási népszerűsége volt a Septimia Station éttermében 2014-ben szervezett Gasztrotúráknak: a nyereményakcióval egybekötött ízutazások során a résztvevők különböző országok specifikus ételeit kóstolhatták meg, és a gyakori résztvevők wellness-belépőt is nyerhettek.

Azt már a tavalyi sorozat végén is tudni lehetett, hogy a gasztrokalandoknak nincs vége, és most már el is érkezett az ideje a folytatásnak. Márciustól ismét minden csütörtökön 18 és 23 óra között lehet csatlakozni az utazókhoz.

A közkívánatnak eleget téve első körben az eddigi legnépszerűbb konyhák ételeit lehet ismét kóstolni, de most új fogásokkal jelentkezik a Septimia szakácsa, így azok is megismerkedhetnek a mexikói, amerikai, török és ázsiai konyhák főztjével, akik korábban lemaradtak ezekről, de a törzsvendégek is kapnak újdonságot.

A márciusi program szerint 5-én mexikói csípős falatokat, 12-én az amerikai barbeque specialitást, spare ribs-et, 19-én pedig török ízeket lehet kóstolni. Március 26-án Ázsia varázslatos konyhájába kalauzolnak a Septimiások, és ekkor élő főzőshow lesz, vagyis a szakács az étteremben, a vendégek előtt készíti el a fogásokat.

Fontos tudni, hogy a Gasztrotúrák vendégei útlevelet kapnak, és minél több eseményen vesznek részt, annál nagyobb esélyük lesz rá, hogy a sorozat végén wellness bérletet nyerjenek. Aki korábban már volt túrázni, használhatja a már megkezdett útlevelét.

Az esemény nagy népszerűségnek örvendett korábban is, ezért ajánlott előzetesen asztalt foglalni, amit a 0742-114.391-es telefonszámon lehet megtenni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."