Színes » Nagyvilág

Fishing On Orfű AlterFeszt 2010

A Kispál és a Borz feloszlása nem jelenti az énekeshez köthető fesztivál végét: idén is lesz Orfű.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
FUENmspi

Összegyúrják a SafePacket

Szakértői csoport alakult Brüsszelben, ami az európai...
ketfejukigyo

Ez dupla rémálom

Ha félsz a kígyóktól, ezt inkább ne nézd meg. Nem...
gubancos-mokusok

Egymásba gabalyodtak a mókusok

Összegubancolódott öt kismókus farka az odúban,...

orfu
orfu
szerkesztoÍRTA: LUKÁCS ZSOLT
2010. május 22., 10:29
0 hozzászólás. 


Hiperaktív ez a Lovasi: pár hete Kolozsváron zenélt kampányolva (vagy kampányolt zenélve) az X-tázinak, pár napja itt a Sportcsarnokban zenélt (kispálosként utoljára Erdélyben) és adott interjút kollégámnak, újabb pár nap múlva már (nem kis meglepetésre) a fábrysóban tűnt fel, most meg Rátgéberrel közmunkázik, hogy fesztiváljukra valahogy befejeződjenek a felújítások Pécsen. Merthogy idén is lesz Fishing On Orfű AlterFeszt, immár harmadik alkalommal, június 17-19 között Magyarország egyik leggyönyörűbb tóvidékén, néhány kilométernyire Pécstől, "Európa Kulturális Fővárosától".


Az idei hétvégén közel száz fellépővel számolnak, ott lesz az értékelhető magyar zenei szféra legjava (Quimby, PUF, HS7, Péterfy Bori, Csík Zenekar, Kistehén, Bëlga, PASO, Subscribe stb.), és természetesen fellép a főszervező Lovasi András és Rátgéber László (a PVSK, magyar válogatott és a Szpartak volt, a Fenerbahce leendő kosárlabda sikeredzője) a Kiscsillaggal, valamint előbbi a Kispál és a Borzzal. A koncertek mellett, mint minden valamire való fesztiválon, itt is rengeteg program várja a nagyérdeműt: bio-karaoke, stand-up comedy (hogy messze ne menjek, a fellépők közt a Szomszédnéni Produkciós Iroda), tehetségkutatók és természetesen vb-meccsnézések, olcsó sör és egytálétel, nem utolsó sorban pedig a már jól ismert DJ Paplan celebrálja a talpalávalót reggelig-délig.

Idén sem maradhat el a szokásos fő attrakció: kétezernyolcban Rátgéber csúcsot akart dönteni, megpróbálta átugrani a tavat (keményen edzett is rá), de dobbantás után nem sokkal egy szörny (nem a Loch Ness-i) belerántotta a vízbe. Nem hagyták annyiban a dolgot, tavaly szörnyvadászatot hirdettek, s mivel sikeres volt, idén újabb kísérletet tesz.


További részletekkel visszatérünk a fesztivál előtti héten, addig is lehet csemegézni a honlapjukat: www.fishingonorfu.hu.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."