Kultúra » Zene

Teltház a Fishingen

Az összes jegy elkelt elővételben kedvenc fesztiválunkra, ahol idén gyerekprogramokon is részt vehetünk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

kispal
Fotók: Facebook / Fishing on Orfű
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. május 12., 10:52
0 hozzászólás. 

Eladták az összes jegyet a Fishing on Orfű fesztiválra, amit idén június 17-20. között nyolcadszorra rendeznek meg a Pécs melletti Orfűn – a telt ház hatezer résztvevőt jelent, ez is jelzi, hogy az esemény távol van a több tízezres tömegű fesztiváloktól. Kitalálója és házigazdája Lovasi András, valamint Rátgéber László kosárlabdaedző. Házibulis, barátok közötti fesztivál ez, a fesztivál neve egyébként a Kiscsillag együttes egyik száma az első lemezről.

szinpad

Idén víziszínpad is lesz a fesztiválon, ezt a tóra építik rá azzal a céllal, hogy délutánonként akusztikus minikoncerteket adjanak rajta az együttesek. Az idei Fishingen adja második tematikus életmű-összegző koncertjét a Kispál és a Borz, ám három olyan zenekar is elbúcsúzik, akiknek koncertjei meghatározók voltak az elmúlt években: a Székelyudvarhelyre is gyakran ellátogató Heaven Street Seven talán a legnagyobb név ezek közül, de utoljára ad koncertet a Fishingen a Subscribe és az Isten Háta Mögött is.

annabarbi

Természetesen a magyarországi alternatív könnyűzenei színtér minden fontos tagja megmutatkozik a négy nap alatt: az első napon, szerdán adja koncertjét a Kispál és a Borz (előtte búcsúzik a Heaven Street Seven), de ugyanaznap lép fel az Üllői Úti Fuck, a Pál Utcai Fiúk, illetve Ferenczi György és a Rackajam is. Nem marad el a Quimby, a PASO, az Anna and the Barbies, a Kiscsillag, a Vad Fruttik, a Hiperkarma és a 30Y sem, de lesz Budapest Bár és A kutya vacsorája is, visszatér az Amorf Ördögök.

peterfybori

A Borfaluban délutánonként gyermekkoncertek lesznek, Palya Bea, Rutkai Bori és a Kaláka zenekar is a legfiatalabb generációnak kedveskedik különleges délutáni programjával – természetesen mindannyian esti koncertet is tartanak.

A fesztiválról korábban itt, itt, és itt írtunk. Sőt, még itt is.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."