Tech » Hardver

Ha tényleg erő kell: itt a szuperlaptop

Az Eurocom megjelentette finoman szólva is szuperlaptopját. A Panther 2.0-ban 6 processzormag és 4 TB-nyi háttértár van. Többek között.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
lifi kikep

Fényből érkezhet az internet

A wifit a 100-szor gyorsabb lifi válthatja. A fényalapú...
nasa 4k

Péntek van és inkább dolgoznék a Nemzetközi Űrállomáson

Lassan telnek a hét utolsó munkaórái? Akkor nézze meg...
raspberry-2

Gyűrnéd a málnás miniszámítógépet?

Kicsi és főleg olcsó az új miniatűr négy magos...

tech
tech
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. augusztus 23., 14:56
0 hozzászólás. 

Otthoni felhasználásra nem csak esélytelen, de teljesen felesleges is lenne az új Panther. A 17.3 colos FULL HD (és opcionálisan 3D-s) kijelzővel érkező gépben akkora erő van, amit nehéz kihasználni egy böngészővel meg két Windows Media Playerrel.

A gépbe 2 darab (!) CrossfireX technológiás videókártya igényelhető a következőkből: ATi Radeon Mobility HD5870, NVIDIA GeForce GTX 480M, NVIDIA Quadro FX 3800M, Quadro FX 5000M. Talán ebből a komoly grafikavezérlő-hadból is látszik, hogy a masina elsősorban a profi grafikusoknak, netán 3D-s tervezőknek ideális.

tech


A Panther 2.0 további tulajdonságai közé tartozik két USB 3.0 és három USB 2.0 port, multi kártyaolvasó, HDMI, DVi és audio kimenetek, CATV bemenet, eSata, 3 megapixeles webkamera, DVD- vagy egyenesen BluRay-író - szóval minden, amit csak el lehet képzelni. Mindez nyilván nem fér bele másfél kilóba: a gép 5.3 kg-t nyom.

A bivalyerős gép akkumulátora egy töltéssel kb. 1 óráig bírja, bár ilyen paraméterek mellett ez sem rossz teljesítmény. Az ára sem rossz: a legolcsóbb konfiguráció is 2999 euróba, vagyis közel 13 000 lejbe kerül.

 

uh.ro/mobilport



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."