Tech » Szoftver

Így lehet ingyen Windows 10-ed

Akkor is, ha most illegalitásban vagy, vagy semmilyen Windows-t nem használsz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Googleterkep

A róka majd elvezet, ahova szeretnéd (videó)

A Google térképszolgáltatásának közeljövőben...
ViszlatPaint1

Pá-pá Paint!

Könnyes búcsút veszünk gyerekkorunk kedvenc...
ulo

Ülő munkát végez? Szívás!

Itt egy applikáció, ami segíthet jó néhány betegség...

win10beta kikep
Mi már zúzzuk a bétát.
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2015. július 02., 08:12
0 hozzászólás. 

Arról már írtunk, hogy akinek Windows 7, 8 vagy 8.1 fut a gépén, a 10-es megjelenését követően egy évig ingyenesen kérheti azt. Arról viszont nem szólt a fáma, hogy mi a helyzet azokkal, akik XP-t vagy Vistát, esetleg kalóz verziót használnak, vagy egyáltalán nem használnak Windowst, ők hozzá juthatnak-e ingyenesen az új operációs rendszerhez.

A Microsoft nemrég közölte, mindenkinek lehet ingyen Windows 10-ese, aki a fenti kategóriák valamelyikébe tartozik. Mindössze a következőt kell tennie: az elkövetkező hónapban fel kell telepítenie a Windws 10 próba (Preview) verzióját, majd ezzel regisztrálni a Windows Insider Programba.

Ennek lényege, hogy aki részt vesz a programban, a többieknél hamarabb kap meg bizonyos fejlesztés alatt levő funkciókat. A felhasználónak nincs semmilyen feladata, mindössze a Microsoft fejlesztői figyelik, hogy melyik gépen, hogy működik a fejlesztés alatt levő Windows-funkció. Gépünk névtelen technikai adatcsomagokat közvetít a szakembereknek, így a felhasználónak csak annyi a dolga, hogy fogadja a béta fejlesztéseket, ami egyébként automatikusan be van állítva, így azzal sem kell bíbelődni.

A Microsoft a legújabb operációs rendszerének megjelenését július 29-ére ígérte, addig mindenképp telepíteni kell a próba verziót, illetve regisztrálni a programba. Hogy miként telepítheti a Windows 10 bétát, itt írtunk.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."