Itthon » Gazdaság

Gazdaság és érték - Interjú Boros Csaba vállalkozóval

Folytatódik a Korunk gazdasági rovata, ahol ezúttal a Góbé termékek kiötlőjével, Boros Csaba udvarhelyi vállalkozóval készült interjú.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
inku23

Felnőtteknek belépni tilos!

A konyha minimál, a terasz olaszos, a lift pedig román....
DSC 3550 a

Minden, amit a sertéspestisről tudni kell

Hogyan terjed, mik a tünetei, miért veszélyes és mit...
Villany2

Nem lesz villany egy udvarhelyszéki településen

A villanyt csütörtökön reggel veszik el. Kattints és...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. október 22., 16:46
0 hozzászólás. 

A jelenkori fogyasztói társadalom tagjai vásárláskor a rendelkezésükre álló információ és anyagi erőforrás függvényében döntenek a multinacionális áruházak vagy adott esetben a lokális eladóegységek kínálata között. Úgy tűnik, a szabad áruforgalom főként a tőkeerős mamutvállalatoknak kedvez, s ezáltal a szerényebb székelyföldi faluközösségek lakói az „egyenjogúság" jegyében könnyedén hozzájutnak nagyáruházak termékeihez.

A jelenkori gazdasági állapotok közepette az válik értékké, ami olcsó, s mindez azon realitásból adódóan, hogy azt értékeljük, amit egyszerűen meg tudunk engedni magunknak. Boros Csaba székelyudvarhelyi vállalkozóval folytatott beszélgetésünk során a beteljesült gazdasági életút mögötti közösségi érdekérvényesítési törekvés is kirajzolódni látszik. A címként használt szavakat vállalkozása mottójaként érvényesíti, s ennek mentén építi saját székelyföldi üzletláncát, valamint levédett kereskedelmi márkáját, a Góbé terméket.
Az interjút a Korunk oldalain, ide kattinva olvashatják Folytatódik a Korunk gazdasági rovata, ahol ezúttal a Góbé termékek kiötlőjével, Boros Csaba udvarhelyi vállalkozóval készült interjú.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."