Itthon » Ifjúság

Rockmaraton – gyűl a nép a nulladik napon

Az első csőrockerek már megérkeztek a Szejkére, épül a színpad, az egyik sarok pedig fekete a pólóktól.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

rockmaraton_0nap_szinpad
rockmaraton_0nap_szinpad
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. július 06., 17:50
0 hozzászólás. 

Még csend van a Szejkén, ma dél körül még csak néhány kamion tolatásjelző csipogója és a színpadépítő munkások anyázása visszhangzott a domboldalon. Ha valaki ingyenélő, akkor egyelőre pénz nélkül lebzselhet a környéken, a jegyszedő (pontosabban pénzszedő és jegyadó) sátorban sem ül egy lélek sem.

rockmaraton_0nap_racsos

Némi matematikai analízist latba vetve megszámoltuk, tizenegy sátor áll a következő napokban valószínűleg sártengerré alakuló területen, a dedikálásoknak és buliknak szánt kisszínpad pedig a Polgármesteri Hivatal zászlajával kiegészülve már felépült. Dolgoznak egy 300 négyzetméteres „szórakoztatóközponton" is, itt lesznek a csocsóasztalok, padok, pultok és persze a sörcsapok.

rockmaraton_0nap_csajok

Néhány lakó is megérkezett már a terepre: Vásárhelyről négy sátornyi rock-fan rendezkedett be, többségük csaj, akik vidáman hadonásztak egy ásóval, valószínűleg tűzhelynek készültek árkot ásni mikor az arcukba toltuk fényképezőgépünket. Ők nem először vannak Rockmaratonon, leginkább pedig a Kopor-show koncertjére kíváncsiak.

rockmaraton_0nap_medve

Kicsit tovább bóklásztunk, aztán egy bőrmellény mögül jelezte egy arra járó, hogy a legnagyobb sátorba beköltözött a tábor Medvéje, egy igazi maratonra járó, aki egy Hell és egy cigi között elmondta, eddig csak három szejkei zúzda-hetet hagyott ki a kilencből. Most vonattal, majd alkalmival (gy.k. stoppal) jutott el idáig, kedvenc bulija pedig várhatóan a Kalapács meg Hobo lesz.

rockmaraton_0nap_szinpad

Ma egyelőre egy szabadtéri, reggelig tartó buli szórakoztatja a táborozókat, holnap este pedig a Tankcsapda robbantja fel a Szejkét, majd egészen vasárnap reggelig sorban érkeznek a rock és a metál színtér legjobbjai.

Fotó: Kakasy Botond 


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."