Lyukasóra » Rendezvények

Hegyalja vs. EFOTT: mit évő legyek?

Nemcsak sok van fesztiválból, de zsúfolt is a program. Most a magyarországi kínálatból válogattunk ingyeneset, borosat és tópartit.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

Buli a Hegyalja Fesztiválon
Fotó: hegyaljafesztival.hu
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. június 13., 18:02
0 hozzászólás. 

Idén a gazdasági érdek adta több magyarországi közkedvelt fesztivál időpontját, így történhetett meg, hogy június utolsó hétvégéjén három helyre csalogatják a nagyérdeműt tartalmas zenei és off programokkal, egyetemisták keltette hangulattal vagy fröccsel, Balaton- vagy Tisza-parttal, magyar vagy nyugati sztárokkal, ugyanazzal a sörrel, de eltérő árakkal.

Mindenekelőtt Tokaj kecsegtet legjobban, hisz az év eleji szavazásnak köszönhetően az udvarhelyi lakcímmel rendelkezők ingyen fesztiválozhatnak idén a 14. Hegyalján. Tavaly ott voltunk és be is lopta magát a szívünkbe.

Ahogyan belopta a magyar underground zenészek szívébe is, olyannyira, hogy megírták a fesztivál himnuszát is. Igazi zene, igazi fesztivál, igazi arcoknak! És, hogy milyenek az igazi Hegy'arcok? Tavaly már bemutattuk őket.

Másfelől pedig a tipikusan tóparttal vonzó EFOTT újra visszatér a Balatonhoz, az északi part szívében fekvő Zánka - Új Nemzedék Központba. A fesztiválozók biztosan örülhetnek: fa- és sátorhely lesz dögivel, és az odataláláshoz idén sétálni és lesülni sem kell, hisz a helyszín saját busz- és vasútállomással (Zánkafürdő) rendelkezik.

Buli az EFOTT-on | Fotó: stylemagazin.hu

Az idén 37 éves rendezvény szlogenje: EFOTT, az ország legnagyobb hallgatói bulija. Azonban az EFOTT nem csak buli, hiszen a szervezők évek óta nagy hangsúlyt fektetnek a kulturális- és sportélet fellendítésére is. Ezeknek köszönhetően a napközbeni programok szinte évről-évre bővülnek, tavaly ugyancsak belekóstoltunk és azt a következtetést vontuk le, hogy legalább egyszer ki kell próbálni.

Newsted vs. N.O.H.A., Slayer vs. Zorall, Alvin és a Mókusok vs. Junkies, Belga vs. Kosheen, Janklovics Péter vs. Aranyosi Péter, Bohemian Betyars vs. Ocho Macho... és ez csak az első napi megméretkezése a két fesztivál azonos napi és kb. azonos időben zajló fülbemászásának. De feladjuk a kecsegtetést, úgysem tudunk senkit kettőbe szakítani!

Aki napközben inkább tokaji sétálóutcán téblábolna, és hűvös pincét keresne fröccsözéshez, csemegézzen itt, aki pedig szeretne (a már délelőtt szaunához hasonlító) sátrából rögtön a Balatonba menekülni, böngéssze ezt az oldalt.

Ha pedig nagy a dilemma, és nem tudtok dönteni egyik helyszín mellett sem, még akkor is van alternatíva: hiába riogattak tavaly azzal, hogy a Rockmaraton utolsó kiadását rendezték, idén is benépesül a fekete sereggel a Pécs melletti Malomvölgy.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."