Itthon » Ifjúság

A diákságnak mutatkozik be a SzuDit

Koncerttel, városszintű játékkal, bulival, tánccal és még rengeteg programmal mutatkozik be a Székelyudvarhelyi Diáktanács a város diákjai előtt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

diaknapok_kampany_120510_thumbs
diaknapok_kampany_120510_thumbs
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. április 05., 10:03
0 hozzászólás. 

Székelyudvarhely diákságát egy nemrég létrejött diáktanács, a SzuDit szeretné összetartani, de még mielőtt igazán nekifognának a diákok behálózásának, szándékukban áll illedelmesen bemutatkozni. Ennek érdekében szeretnének egy teljes napot kibérelni a diákéletből és tartani egy bemutatkozó napot. A nagy nap április 29-én lesz megtartva Székelyudvarhelyen. Ez a nap azért jön létre, hogy végre minden fiatal köztudatába befészkelje magát a SzuDit, tudjanak róla és számítsanak rá bárhol és bármikor.

A bemutatkozó nap két szakaszra bomlik: a délelőtt a városban működő középiskolák diáktanácsainak szól majd, ahol érdekes és fontos dolgokkal, témákkal ismerkedhetnek meg a fejlődés és az előrehaladás érdekében.

A délutánt és az estét pedig tálcán nyújtják majd át a városban nyüzsgő, érdeklődő és életvidám fiataloknak és természetesen a szórakozásnak. Minden hahota előtt még a délutáni órákban a város diáktanácsai is bemutatkoznak, közlik ajánlataikat, programjaikat, terveiket és ötleteiket. Ezt követően a helyszínen többek között fellép az idei Torent 7 táncverseny nyertes csapata, a Boom.

Késő délután egy városszintű játék kezdődik, ahol majd néhányfős csapatok szállnak ringbe egy kis portyázás keretén belül. És a napnak ekkor még koránt sincs vége, ugyanis másodszorra látogat és koncertezik városunkban a gyergyószentmiklósi Hot Snow Storm zenekar, a fellépésüket pedig egy fergeteges buli követi az UFF nagytermében.

Egy biztos: a frissen alakult diákszervezet bemutatkozó napja igazén mozgalmasnak ígérkezik és még nem is teljes a program. A mini diáknapra mindenkit szeretettel várnak nézelődni, tájékozódni és szórakozni. Engedjétek, hogy a SzuDit behálózzon!

Csula-Albert Andrea

A bemutatkozó napot a SzuDit a HÉBE Alapítvánnyal partnerségben szervezi. Főtámogató a Communitas Alapítvány.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."