Itthon » Ifjúság

Bemutatkozik a SzuDit - részletek a pénteki programról

Kicsiknek és nagyoknak, minden udvarhelyi diáknak szól a város diáktanácsának bemutatkozó rendezvénye. Játékokban és programokban gazdag pénteknek néznek elébe a fiatalok.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

diaknapok_kampany_120510_thumbs
diaknapok_kampany_120510_thumbs
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. április 26., 14:24
0 hozzászólás. 

Már hallhattatok, olvashattatok információkat, arról a bemutatkozó napról, amellyel debütál a városi diáktanács, a SzuDit. E napon, április 29-én számos élettel teli programmal készülnek egy kétrészes rendezvény: a délelőtt a városban működő diáktanácsosoknak szól, tagjaik képzéseken vesznek részt az előrehaladás és a tapasztalatszerzés érdekében. Ezzel szemben a délután csak a mozgásé, a csacsogásé, a szórakozásé és a bulizásé.

Nem hiába lesz ez mozgalmas, hiszen a Patkó várhatóan tele lesz nyüzsgő és érdeklődő diákokkal, átszelve a városban lévő középiskolák DT-inek standjait, belemerülve az általuk nyújtott programokba, játékokba és megszívva magukat jobbnál jobb ötletekkel és információkkal. Majd miután minden jóval telítődtek és igazán kikapcsolnának, akkor következik egy városszintű játék, Egy korty csapatportya címmel.

És hogy mit rejt ez a játéknév? Korty – vagyis valamit inni kell és hát nem egyedül: csapattársaiddal együtt kell eljutnotok a célig minél hamarabb, ugyanis a legügyesebbek nagyszerű nyereményekben részesülnek.

A játékra Csiszár Leventénél, a 0740-329443-as telefonszámon lehet jelentkezni, négyfős csapatokban lehet. Nevezési díj: 1 lej / fő (4 lej/csapat).

Mindemellett számos más izgalmas programmal, előadásokkal, koncertekkel várunk. Maradjatok szemfülesek, engedjétek, hogy a SzuDit behálózzon!

Kovács Zsuzsi

A bemutatkozó napot a SzuDit a HÉBE Alapítvánnyal partnerségben szervezi. Főtámogató a Communitas Alapítvány.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."