Itthon » Ifjúság

SzuDit - még nem ragad a háló

Szerveztek, rendeztek, buliztak, bemutatkoztak – a városi diáktanács nagy lendülettel kezdte meg tevékenységét. A fogadtatás még nem jeles, de mindenképp van jövője.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Itthon_Ifjusag
Itthon_Ifjusag
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. május 04., 17:57
0 hozzászólás. 

Kissé zártkörűen kezdte nyílt napját a Székelyudvarhelyi Diáktanács, a délelőtti programjuk ugyanis az iskolák diáktanácsainak szólt. De egy összefogó szervezet alapját éppen az összefogásnak kell képeznie, és ezt példázandó jó ötletnek is bizonyult a sulis szervezetek közös programja. Az érdeklődés simán hozta az elvárt szintet, az ifi szervezkedők bemutatkoztak egymásnak majd egy gyors előadáson is részt vettek.

Itthon_Ifjusag/szuditbemutat

A délután a teljes diáksághoz szólt, legalábbis ez lett volna a cél. Nem tudni, hogy a hétvégi majálisra utaztak-e már el, vagy a műsorvezető érfalrepesztően gyenge poénjai ijesztették meg a fiatalokat, de a tömeg nem éppen egy AC/DC koncertre emlékeztetett.

Itthon_Ifjusag/szuditbemutat

Cserébe az idősek is benéztek: azt nem tudjuk, hogy a mai fiatalokra éppen milyen panaszuk van, de a standoknál kínált sütinek volt keletje.

Itthon_Ifjusag/szuditbemutat

Az óvatlan szemlélődő azt hihetné, hogy a NYÖP aktuális kihelyezett ülésén jártunk, ezt ellensúlyozandó tettünk egy fiatalt is a képre, aki büszkén viseli napszemüvegét a borongós idő ellenére is.

Itthon_Ifjusag/szuditbemutat

A BOOM csapata nem azért integet, mert szeretné, ha mindenki hazamenne, sőt, épp ellenkezőleg.

Itthon_Ifjusag/szuditbemutat

Mint kiderült, a látványos táncnak a kőkemény talaj nem a legmegfelelőbb: a nap végére a srácok nem kevés kék-zöld folttal büszkélkedhettek.

Itthon_Ifjusag/szuditbemutat

A bemutatkozó nap egyik népszerű programja a célbadobás volt. A háttérben guggoló fotós ekkor még nem tudta mire vállalkozott...

Itthon_Ifjusag/szuditbemutat

Voltak még oda nem illő figurák a helyszínen: a mellékelt szamárról nem tudni, mi céllal érkezett, de rövid téblábolás után el is tűnt, mint ahogy a szamarak szoktak, csak most köd nélkül.

Itthon_Ifjusag/szuditbemutat

Az összképen látszik, volt azért mozgolódás a Patkóban és bár lehet, a SzuDit pókhálója még nem ragadt meg a teljes udvarhelyi diákságon, az esti kocsmatúrás-játékos-versenyzős program a beszámolók szerint nem csak az embereket, de a gyomrukat is megmozgatta. Ki is tudna ellenállni a cukormentes limonádé-kenyérrel mártott kávé kombinációnak?

Jövőre persze ugyanitt, még többen, még többet. Lesz benne valami.

A bemutatkozó napot a SzuDit a HÉBE Alapítvánnyal partnerségben szervezte. Főtámogató a Communitas Alapítvány.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."