Itthon » Civilek

Kedvezményes kávéra is meghív a YouthBank

Tízen gyűjtöttek több mint ezer eurót az előző YouthBank kiírásban, most kedvezményes kártyával és képkiállítással rukkolnak elő.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

A Youth Card bemutatója
Egyelőre öt helyen biztosít kedvezményt a Youth Card
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2013. május 22., 12:35
0 hozzászólás. 

Az SzKA által működtetett YouthBank program koordinátora, Balogh Szabolcs beszámolót tartott a 2012-13-as YouthBank programokról, és ismertette a soron következő terveket. 2012 novemberében tizenöt diák jelentkezett a programra, közülük tízet választottak ki, aki három adománygyűjtő kampányt szerveztek.

A diákok a tavalyi karácsonyi vásáron, a Mesevárosban és a YouthBank-Star alkalmával összesen 1 100 eurót gyűjtöttek össze, amit az OTP Bank megduplázott. Az összegre pályázatot írtak ki, ezt a Kicsi Tadisz, a Cerebrum, a Spartakós és a Hyvyys csapatok nyerték meg, akik sportprogramok szervezésére, pályaválasztási képzésre, városi futballbajnokságra, és a bentlakásokban élő árva gyerekek megajándékozására költik a pénzt.

A következő YouthBank szezon kezdetéig a csapat további adományszervező projektek lebonyolítását tervezi, így többek között egy művészeti kiállítással is készülnek, ahol a diákok saját fotóikat is eladhatnák, valamint egy, a városi strandon megszervezett, többnapos, szabadtéri rendezvény is tervben van.

Balogh Szabolcs, a YouthBank programfelelőse

Mindezek mellett a youthbankárok a mai nappal kiadták a YouthCard-ot, ami egy, a Közösségi Kuponfüzethez hasonló, kedvezményeket biztosító kártya, amivel nyerni is lehet. Az önkéntes diákoktól és az SzKA székhelyéről tíz lejért beszerezhető kártya kedvezményes vásárlásra jogosítja fel tulajdonosát a programban résztvevő partnereknél, így lehet vele olcsóbban kávézni, írószert, vagy papírárut venni, ebédelni, elektronikai üzletben vásárolni, vagy szépségszalonba menni.

A legfeljebb 26 éves korig igényelhető kártyát vásárlás előtt kell felmutatni, így a kedvezmény mellé egy matrica is jár: ha a kártyatulajdonos kigyűjtötte a megfelelő számú matricát, és ezeket a kártyára ragasztotta, a kártyát a partnereknél megtalálható urnákba dobva egy nyereményjátékon is részt vesz, ahol laptopot, 250 lejes OTP bankkártyát, vagy vásárlási utalványt nyerhet.

A Youth Card használói között kéthavonta sorsolnak, erről bővebb információt, illetve a nyeremények folyamatosan bővülő listáját az SzKA honlapján lehet megtalálni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."