Itthon » Civilek

Nyílt nappal vár az SzKA

Közvetlen kapcsolatot szeretnének kialakítani a lakossággal, ezért nyílt napon várják az ötleteket az alapítvány munkatársai.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

Péter Ildikó, az SzKA PR-felelőse
Péter Ildikó, az SzKA PR-felelőse | Fotó: Lőrincz Csaba
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2014. április 23., 11:57
0 hozzászólás. 

Bár a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány PR-felelőse, Péter Ildikó szerint ajtajuk mindig nyitva áll, most az alapítvány csapata megy ki a közösségbe. Az SzKA munkatársai április 24-én, csütörtökön 10 és 13 óra között lesznek a Márton Áron téren.

A Patkóban való jelenlétükkel szorosabb kapcsolatot szeretnének kialakítani a közösséggel, így várják az új ötleteket, amiket projekt formájában igyekeznek kivitelezni, de ugyanakkor a munkájukat érintő meglátásoktól, panaszoktól sem zárkóznak el, így arra kérnek mindenkit, ezeket is osszák meg velük.

Az SzKA nyílt napjához rádiós műsorok is kapcsolódnak, ugyanis szintén csütörtökön 10 órától a Príma Rádióban több meghívott is megszólal. Az alapítvány munkájáról és a velük fenntartott kapcsolatról önkéntesek, civilek, a Városi Kalákák résztvevői és egyes pályázatok nyertesei is beszélni fognak.

A közösségi alapítvány 2013 decemberében lett hat éves. Tavaly 56 pályázatot támogattak, összesen 213 572 lej értékben, 99 közösségi eseményt szerveztek, mindezt 161 önkéntes, 1017 cég és magánszemély, illetve 13 ezer Közösségi Kártya-használó segítette.

Az alapítvány munkájáról, programjairól, illetve pénzkezeléséről további információkat az éves jelentésekből lehet megtudni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."