Itthon » Civilek

Hétvégén nekifutnak a civilek

Csütörtök éjfélig online támogathatod a Fuss NEKI! akció futóit, de az SzKA székhelyén és a helyszínen is lehet adományozni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

Fuss NEKI!
Fotó: Archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. október 15., 13:45
0 hozzászólás. 

Tizenhat udvarhelyszéki civil szervezet szaladói állnak rajthoz október 18-án, vasárnap. A futókra és persze az általuk képviselt nemes ügyre a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány (SzKA) honlapján lehet letenni a felajánlásokat. Nem bonyolult a dolog, kiválasztva a Támogatom gombot, csak ki kell tölteni az űrlapot, ahol megadhatjuk a támogatás értékét: választhatunk, hogy a leszaladt körök függvényében, vagy fix összeggel járulunk hozzá a kiválasztott szervezet munkájához.

Csütörtök este ugyan lejár az internetes adományozás, de felajánlásokat tenni személyesen is lehet pénteken 15 óráig az SZKA székhelyén (Kossuth Lajos utca 20. szám), vagy vasárnap a rendezvény helyszínén, 10 és 13 óra között.

A futók vasárnap a városi strand előtti térről indulnak, ahonnan a kijelölt útvonalon 1,3 kilométeres kört tesznek majd meg. A futás két órán át tart, 11 és 13 óra között. Ezután a futók között sorsolást tartanak, ahol több sportos kiegészítőt, pl. csuklóvédőt, zoknit, kulacsot nyerhetnek a City Sport felajánlásának köszönhetően.

Idén október 13-ig 619 adományozó, 843 felajánlást tett a Fuss NEKI! elektronikus felületén, illetve személyesen. 2014-ben egyébként 805 támogató csatlakozott az akcióhoz, 1161 támogatással.

A legfontosabb adminisztrációs kötelesség, amire szeretnék felhívni a szervezetek, futók és adományozók figyelmét is, hogy minél hamarabb, de legkésőbb jövő péntekig (október 23.) gyűjtsék be, illetve fizessék be a felajánlásokat, hogy ezzel ne akadályozzák a projektek kivitelezését!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."