Itthon » Civilek

Októberben erednek futásnak a szervezetek

Jelentkezhetnek a civil szervezetek az idei Fuss Neki! adománygyűjtésre, amelyen már online is lehet adományozni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

Először lehet online adományozni a futóknak. Fotó: archív
Először lehet online adományozni a futóknak. Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO/KÖZLEMÉNY
2016. augusztus 23., 16:12
0 hozzászólás. 

Van egy jó közösségi célod, amelyhez támogatást szereznél? Szeptember 12-éig várja jelentkezésedet legalább három önkéntes szaladóval a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány az idei, immár ötödik Fuss Neki! akciójához.

A civil szervezetek úgy jelentkezhetnek, hogy a fenti határidővel kitöltik és beadják az SZKA Kossuth-udvarbeli irodájába azt a jelentkezési űrlapot, amelyen részletesen ismertetik projektjüket. Az űrlap letölthető a www.fussneki.ro honlapról.

Emellett az SZKA által működtetett online adománygyűjtő portálra is fel kell tölteniük projektjüket. A célokért szaladóknak támogatást lehet felajánlani – a futóknak az interneten már szeptember 13-ától lehet adományozni meghatározott vagy a teljesítményüktől függő, körönkénti összeggel. A szaladók szeptember 22-éig jelentkezhetnek a programra.

Az adakozni vágyók szeptember 13-ától október 13-áig tehetnek felajánlásokat a civil szervezetek futóira. Adományozni bármely magán- és jogi személy tud, idén először online is meg lehet ezt tenni. A szervezők szerint sokan vártak erre a változásra, és bíznak abban, hogy minél többen kihasználják majd a lehetőséget.

A közösségi futást október 16-án tartják meg a szokásos helyszínen: a városi strand előtt és a sétatéren kijelölt pályán a szaladóknak minél több kört kell teljesíteniük a nagyobb összegű támogatásért. A pályázati szerződéseket a közösségi szaladás és a támogatások befizetése után, október 24. és 31. között köti meg az SZKA a civil szervezetekkel.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."