Itthon » Kék fény

Sok csonttörés volt

Tizenhétszer riasztották csonttöréshez a mentőt, de regisztráltak kutyaharapást és néhány mérgezéses esetet is múlt héten.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Mentőautó
Kirívó esetekről most nem számolt be a mentőszolgálat. Illusztráció: achív
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. augusztus 13., 12:57
0 hozzászólás. 

A Hargita Megyei Mentőszolgálat múlt heti (augusztus 6-12) statisztikája szerint agyvérzéssel tizennyolc, szívinfarktussal egy, más szívproblémával pedig huszonkét személyt vitt el a mentő. Tizenheten csonttörés miatt kerültek mentőbe, magas vérnyomással pedig tizennégyen.

Hat testi sértés volt, lázas állapotban harminckilencen kerültek kórházba. Összesen hét közlekedési baleset történt, ezekből tíz sérültet vittek el a különböző helyszínekről a mentőautók.

Kómás állapotban kettő, pillanatnyi elmezavarban szenvedő személy pedig összesen tizenegy került a mentősök keze alá. Öten rángógörccsel kerültek mentőbe, hasmenéssel hat embert vitt el a mentő, tizenegyet pedig légzéselégtelenség miatt.

Tizenkét allergiás reakciót is regisztráltak, négy mérgezéses eset volt. Önakasztással próbált meg véget vetni életének egy személy, tettét megakadályozták. Volt tizenhét ájulás, harmincöt traumás eset, két epilepsziás krízis, három felső tápcsatornai vérzés, egy kutyaharapás és három égési sérülés is.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."