Itthon » Kék fény

Vaddisznó harapott meg egy embert

Több közlekedési baleset is történt a múlt héten, magas volt a csonttörések száma is. Kutya nem, de egy vaddisznó támadott és harapott.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

vaddiszno1
Sérülést okozott egy támadó vaddisznó
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. szeptember 23., 08:55
0 hozzászólás. 

A Hargita Megyei Mentőszolgálat múlt heti (szeptember 15-21, szombat éjszakáig) statisztikája szerint kilenc agyvérzés történt a megye területén, szívproblémákkal pedig huszonöt személyt vitt el a mentő. Harmincnégyen magas vérnyomás következtében, tizenhatan csonttörés miatt kerültek mentőbe, de huszonnégy szülő nőt is mentő vitt kórházba.

Hat testi sértés történt, öngyilkossági kísérlet nem volt a héten. Négy közlekedési balesetben tízen sérültek meg. Öt részeg embert is el kellett vigyenek a mentősök, ugyanennyi embert felső tápcsatornai vérzéssel kellett kórházba vinni.

Pillanatnyi elmezavarral hatan kerültek mentőbe, rángógörccsel három személyt, légzéselégtelenséggel pedig tizenöt embert kellett kórházba vinni. Harmincnégyen lázas állapotban kerültek mentőautóba, hat beteget hasmenéssel, hármat pedig asztmás rohammal vittek be. Két rovarcsípés nyomán kialakult allergiás reakció miatt kellett mentőt hívni, Borszéken egy embert vaddisznó harapott meg.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."