Itthon » Kék fény

Oldószert ittak a kisiskolások

Négy kisiskolás lett rosszul szerdán délelőtt a kadicsfalvi iskolában, mentőt hívtak hozzuk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Mentő
Illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. október 23., 10:44
0 hozzászólás. 

Négy kilenc éves roma származású gyerekhez hívtak mentőt szerda délelőtt. A gyerekek a Bethlen Gábor Általános Iskolához tartozó kadicsfalvi osztályba járnak.

Lukács Antal, a városi kórház főigazgatója portálunknak azt nyilatkozta, hogy a négy iskolás közül egyik többet ivott az üvegben található anyagból, ő ki is hányta azt. A másik három csak megkóstolta a falfixet.

A gyermekeket a Városi Kórház Gyermekosztályára utalták be, ahol széntablettát és hashajtót kaptak, majd hazaengedték őket.

Lukács Barna, a Bethlen Gábor Általános Iskola igazgatója megkeresésünkre elmondta, a tanítónőnek feltűnt, hogy az egyik gyerek rosszul érzi magát, ezért arról érdeklődött tőlük, hogy mit fogyasztottak. Mint kiderült, négy iskolás, vélhetően útban az iskola felé talált egy üveget, benne szerves oldószert, és egyikük ivott belőle. A tanítónő ezután mentőt hívott, majd a kórházba kísérte a gyerekeket.

Az igazgató hozzátette: az iskolában nincs még hasonló anyag sem, így biztosan útban a tanintézmény felé találhatták az üveget, melyet összetörtek. Erről árulkodik egy megtalált üvegszilánk is, amit bevittek a kórházba.

"A tanítónő az adott helyzetben megfelelően járt el, és miután a gyerekeket kiengedték a kórházból, hazavitte őket" – fogalmazott Lukács.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."