Itthon » Kék fény

Kilencen törték csontjukat

Balesetek történtek, kutya harapott, az időjárás is problémákat okozott.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Balesetekhez, súlyos betegekhez kellett mentőt hívni
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. június 02., 09:34
0 hozzászólás. 

A Hargita Megyei Mentőszolgálat múlt heti (május 26-június 1.) statisztikája szerint egy szívinfarktus történt a megyében, tizenhat agyvérzés volt, illetve huszonnyolc személyt különböző szívproblémákkal vitt el a mentő. Harmincnégyen magas vérnyomás következtében, kilencen pedig csonttörés miatt kerültek kórházba, tizenkilenc várandós nőt is mentő vitt a szülészetre.

Ismét magas volt a lázas emberek száma, összesen ötvenegy embert vitt el emiatt a mentő, a borongós, változékony időjárás sokakat megbetegített. Hat olyan verekedés volt, ami után mentőt kellett hívni testi sertéshez. Öt közlekedési balesetben öt sérült volt, a Farkaslaka és Korond közötti balesetben két ember életét veszítette.

Ittas állapotban tizenhárom embert kellett, hogy bevigyenek a mentősök, hármat felső tápcsatornai vérzéssel. Pillanatnyi elmezavarral huszonegyen kerültek mentőbe, rángógörccsel három személyt vittek kórházba, légzéselégtelenséggel pedig harminckét embert. Egy személyt kutya harapott meg, egy égési sérülést szenvedett. Ketten önakasztással vetettek véget életüknek, ugyanakkor két gyógyszermérgezés és egy ételmérgezés is volt.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."