Itthon » Kék fény

Hasba lőtte magát légpuskával

Huszonhat szülő nőtt vittek kórházba, de tizenegy haláleset is történt - sok dolguk volt a mentősöknek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Mentő
Illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. június 23., 12:37
0 hozzászólás. 

A Hargita Megyei Mentőszolgálat múlt heti (június 16.-június 22.) statisztikája szerint huszonhét személyt szívproblémákkal, tizenégyet agyvérzéssel vitt el a mentő, öt infarktus is volt.

Huszonötön magas vérnyomás következtében, heten pedig csonttörés miatt kerültek kórházba, huszonhat várandós nőt is mentő vitt a szülészetre.

A lázas emberek száma huszonnégy volt. Testi sértés miatt ketten kerültek kórházba. Öt közlekedési balesetben négy sérült és egy halott volt.

Ittas állapotban kilenc embert kellett, hogy bevigyenek a mentősök, hármat felső tápcsatornai vérzéssel. Pillanatnyi elmezavarral huszonnyolcan kerültek mentőbe, rángógörccsel hat személyt vittek kórházba, nehéz légzéssel pedig tizennyolc embert.

Nyolc epilepsziás, huszonkilenc traumás esethez hívtak mentőt. Tizennégy ájuláshoz, négy asztmáshoz és nyolc hasmenéses esethez is kimentek a mentők. Négy személyt kutya harapott meg, kettő égési sérülést szenvedett.

Egy személy akasztással próbált meg végett vetni életének, őt sikerült megmenteniük a mentősöknek, akárcsak azt a négy személyt, akik gyógyszerrel kísérelték meg ugyanezt. Öt mérgezéses eset is volt, négyen etnobotanikus szerek miatt, egy pedig vegyi anyag miatt került kórházba.

Két testi sértés is volt a múlt héten, illetve tíz haláleset is történt. Egy személy légpuskával lőtte hasba magát véletlenül, őt is ellátták. Nyilvános helyről tizenöten vették igénybe a mentőszolgáltatást.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."