Itthon » Kék fény

Pásztorok verekedtek össze, öten sérültek meg

A mentős statisztika öt sérültet jegyzett fel, ennyi embert vittek be az esztenán történt verekedésből.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

testisertes
A verekedések mellett autóbelset is sok volt a héten
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. július 06., 11:11
0 hozzászólás. 

A június 29. és július 5. közötti héten a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerint huszonnégy személyt szívproblémákkal, tizenhetet agyvérzéssel vitt el a mentő, négy szívinfarktus is volt. Harmincheten magas vérnyomás következtében kerültek mentőbe, tizenhét várandós nőt is mentő vitt a szülészetre.

Tízen csonttörést szenvedtek, a lázas emberek száma huszonnyolc volt, testi sértés miatt hét ember került kórházba. Ebből öt egy Naskalat-hegységbeli (Csíkszereda mellett) többszereplős verekedésből származott. A mentős diszpécser információi szerint péntekre virradóra egy esztenán verekedés tört ki a pásztorok között, onnan vitték a sérülteket a csíkszeredai kórházba. Kilenc közúti baleset történt, ezekben tizenhárman megsérültek, szerencsére senki nem halt meg. Pillanatnyi elmezavar miatt huszonkét személy került kórházba, ugyanennyit pedig ájulás miatt kellett bevigyen a mentő.

Kómás állapotban hat embert kellett bevigyenek a mentősök, rángógörccsel kilencet, nehéz légzéssel húszat. Gyomorvérzéssel két embert vittek be, három kutyaharapás is volt. Egy ember gyógyszermérgezést kapott, ketten égési sérülést szenvedtek. Csíkmadarason emberre támadt a medve.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."