Itthon » Kék fény

Megnőtt az infarktusok és az agyvérzések száma

Négyen kíséreltek meg öngyilkosságot a héten, az ittas emberek száma is megnőtt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

mentoauto-0324-04
Öngyilkosságot megkísérlőket is elvitt a mentő
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. március 14., 14:15
0 hozzászólás. 

A március 7. és 13. közötti időszakban a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerint huszonhat személyt szívproblémákkal, tizenhatot agyvérzéssel vitt el a mentő, és nyolc szívinfarktus is volt. Huszonnyolcan magas vérnyomás következtében kerültek mentőbe, tizenöt várandós nőt is mentő vitt a szülészetre.

A lázas esetek száma harmincnégy volt, testi sértés miatt tíz ember került kórházba, kilencen csonttörés, huszonöten pedig traumák miatt. Hét autóbaleset történt a megyében ahová mentőt hívtak, ezekben nyolcan sérültek meg, két motorkerékpár-balesetben két sérült volt. Ittas állapotban tizenöt embert vittek a mentők kórházba, pillanatnyi elmezavar miatt tizenkilenc személyt láttak el. Hat kómás és öt allergiás esethez is riasztották a mentőszolgálat munkatársait.

Ájulás miatt tizenöt emberhez ment ki a mentő, rángógörcs miatt hatan kerültek kórházba, nehéz légzés miatt harmincnégyen, felső tápcsatornai vérzés miatt pedig két személyt kellett bevinni. Hasmenés miatt hatan kerültek kórházba, kutyaharapás miatt két embert vitt el a mentő. Négy ember akart öngyilkos lenni a héten, de sikerült megmenteni az életüket.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."