Itthon » Közélet

Ennyi nő ritkán ül össze Udvarhelyen

Bemutatták a hétfőn megjelenő Nőileg magazint, és a sajtóterméket készítő, főként női szerkesztőséget. Erdélyi nők lapja indult.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Nőileg
Ők a Nőileg szerkesztősége, Fotók: Kakasy Botond
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2014. április 03., 18:52
0 hozzászólás. 

Erdély egész területéről írják a magazint, Székelyudvarhelyről vannak többen, de ez nem azt jelenti, hogy csak ide fókuszálnak a tartalmak – hangzott el a csütörtök délutáni sajtótájékoztatón, ahol bemutatkozott a Nőileg szerkesztősége.

„Sikerült olyan csapatot verbuválnunk, akik hatalmas lelkesedéssel dolgoznak. Próbáltuk úgy összehozni, hogy egész Erdély területéről legyenek jelen, mert azt szeretnénk, hogy egyenlő arányban képviseljék a régiókat tartalomban" – fogalmazott Sebestyén Kinga, felelős kiadó.

Nőileg

Székelyudvarhelyről Zörgő Noémi, Asztalos Ágnes, Barabás Blanka, Lázár Emese, Kovács Eszter, Magyari Tekla írják, fotósként segítségükre van Csedő Attila és Dávid Botond. A lap olvasószerkesztője Kovács Ágnes, tördelő Fülöp Lóránt, Lörincz Csaba pedig képszerkesztőként tevékenykedik.

Rajtuk kívül Csíkszeredából, Sepsiszentgyörgyről, Marosvásárhelyről, Kolozsvárról és Aradról is vannak újságírók.

A 60 oldalas havi magazin minden hónap első hétfőjén jelenik meg Erdély kilenc megyéjében 10 ezer példányban, egyelőre szabadeladásban.

„Fő célunk, hogy közel kerüljünk az olvasókhoz, ezért az év folyamán több olvasói találkozót szervezünk, de játékokban illetve a Facebook-játékokban is gondolkodunk" – mondta Jakab Ildikó, aki a magazin marketingjéért felel.

Divat, Egészség, Tréning, Gasztronómia, Pszichológia, Lakberendezés, Kultúra, Kéj, Környezetvédelem, A hónap pasija rovatokkal jelentkezik a magazin, de férfiak is besegítenek a tartalomba. Például Dósa Zoltán Nemes mesék címmel ír a Nőilegbe.

„Nincs átvett tartalom, mindent a szerkesztőség munkatársai készítettek. Saját írásokról beszélünk. Mindennapi hősöket, nem celebeket szeretnénk bemutatni" – magyarázta Zörgő Noémi főszerkesztő.

A magazin egész Erdély nőtársadalmának szól, és nem csak, hiszen férfiolvasókra is számítanak.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."