Itthon » Közélet

Dr. Fehér István a városi RMDSZ elnöke

Az RMDSZ városi szervezete ma tartotta küldöttgyűlésést, ahol nemcsak új elnököt, de frakcióvezetőt is választottak, valamint a széki elnök személyére is javaslatot tettek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Itthon_Kozelet
Itthon_Kozelet
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE, SZASZA
2010. szeptember 30., 19:35
6 hozzászólás. 

Szeptember 30-án 17 órától tartott küldöttgyűlést a városi RMDSZ szervezet, mely a tavaly decemberben kezdődött elnökválasztási herce-hurca során az ötödik ilyen ülés volt. Székelyudvarhely nyolc körzetének 170 küldöttéből 153 volt jelen, az ülést Kovács Péter, az RMDSZ ügyvezető alelnöke vezette.

Itthon_Kozelet

dr. Fehér István, a városi RMDSZ elnöke

A fő téma a városi RMDSZ elnökének megválasztása volt: a tisztségre egy személy jelöltette magát, dr. Fehér István, akit 144 mellette, 7 ellene szavazattal és 2 tartózkodással a küldöttek megválasztottak. Az új vezetőt munkájában hat elnökségi tag segíti, ők Benedek Árpád Csaba, Borbáth István, Géczi Levente, Kacsó Éva, Ladányi Kinga és Szabó Gyula.

Változott a tanács RMDSZ frakciójának vezetése is, Jakab Áron Csabát leváltották, helyette Benedek Árpád Csaba a frakció új elnöke.

Szó esett a párt széki szervezetének elnökéről is, erről a tisztségről ugyanis Bunta Levente nemrégiben lemondott, így itt szintén új elnököt kell választani. A küldöttek Verestóy Attilát javasolták a széki elnöki tisztségre, a jelölést pedig a szenátor el is fogadta, így a városi küldöttek támogatását élvezve indulhat a titulusért.

Az RMDSZ városi szervezetének mai tisztújító üléséről holnap részletes beszámolóval jelentkezünk.



6 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Csedo
2010-09-30 20:03:09
Hat akkor ugy latszik engem ert a megtiszteltetes , hogy gratulaljak a helyi rmdsz ujjonnan megvalasztott elnoksegenek.
Remelem, hogy onok es az ujonnan valasztott elnok vissza adja a varosi rmdsz fiatalos lenduletet amit az utobbi idobe elvesztett, ezert jo mindig egy tisztujitas, hogy jojjon akinek jonnie kell es menjen akinek mennie ! Jah es kulon gratulalok Borbath "Fuck You" Istvannak hogy visszatert a helyi kozeletbe.
avatar
zsoltika
2010-09-30 20:17:02
tévedsz, borbáth csak a politikai életbe tért vissza. A közéletben nincs helye!!!
avatar
Csedo
2010-09-30 20:22:08
Szeretnem ha tevednek, de ma ott az eloszobaba
avatar
boglarka
2010-10-01 08:54:18
Legalább egy esélyt adjunk az embereknek, még el sem kezdték a munkájukat és máris elmarasztaljuk? Én bízom a doktor úrban, szerintem jó úton fog haladni a dolog. Kitartást emberek!
avatar
mimoza
2010-10-01 12:22:15
velemeny
Amint Feher ur elismerte a vallasztas elott volt rmdsz vezetok elertek azt hogy 60-rol 700-ra emelkedett a tagletszam ,az ujonnan megvallasztottakat [kinevezetteket]ismerve hamarosan elerik azt hogy ujra 60 legyen a letszam.A fiatalitas igazan jol sikerult ,a vezerkar fonokei masodik ifjusagukat elik[Feher ur,Borbath ur].Csak igy tovabb es elerik hogy a kovetkezo vallasztason alig jut be kepviselojuk a tanacsba.Ervenyesul az elv ,hogy ami mukodik azt le kell cserelni.Sikerult visszahozni a kozeletbe Udvarhely legellenszenvesebb emberet Borbath Istvant .Amikor elozo szereplese veget ert fellelegeztunk most egy nagy sohajjal vesszuk tudomasul az ujabb szerepleset.
avatar
gazsi
2010-10-01 17:01:26
Jó választás az udémérének. Halottnak boncorvost! A következő elnöke lehetne egy pap, majd egy tetmetkezési vállalkozó, aki végleg elhantolja. Csak szépen sorban, mindent a maga idejében.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."