Itthon » Politika

Jól ébredt az udvarhelyi képviselőjelölt

Antal Lóránt másodszor szavazott olyan jelöltlistára, melyen az ő neve is szerepel. Különleges, eddig nem ismert feladatot kaphat ma.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
László Szabolcs beszámol a helyi rendőrség tevékenységéről fotó: Dávid Anna Júlia

Élő közvetítés a májusi tanácsülésről

Hol az arany? Ezen a csütörtökön, valószínűleg az...
fotó: Gál Előd

Két évig nekünk és értünk dolgozik az RMDSZ

Nem mi vettük fel, önként jelentkeztek. Meg vagyunk...
fotók: Gál Előd

Derzsi vagy Sinka?

Puszta kézzel csaptak össze a helyi...

Szavazós szelfi
Szavazós szelfi
szerkesztoÍRTA: PÁL EDIT ÉVA
2014. május 25., 09:45
0 hozzászólás. 

Reggel nyolc órakor letudta kötelességét, a Szövetség listájára szavazott Antal Lóránt, az egyetlen székelyudvarhelyi európai parlamenti képviselőjelölt. Bár ez nem feltétlenül látszik rajta, azt állítja, jól ébredt. „Azzal a pozitív érzéssel ébredtem, hogy a Szövetségnek ma jó eredménye lesz" – nyilatkozza.

A horoszkóp elolvasása nem általános a reggeli teendői között, de újságírói kérdésre azért rákeres, mit jósolnak számára a csillagok. „Ne ijedjen meg, ha egy különleges, eddig nem ismert feladatot kap ma. Végre felfedezheti önnön határait, hogy mire képes, milyen rejtett tartalékai vannak. Meg fog lepődni maga is, mert ráadásul élvezni is fogja" – olvassa fel az Astronet mérlegelését.

loci-szavaz

A kockás zakó nagyon menő volt a kampányban | fotó: Csedő Attila

Nem ez az első eset, hogy saját neve is szerepel azon a listán, amelyre a pecsétet ütötte, 2012-ben már volt parlamenti képviselőjelölt. A hegyen túli Prahova megyében 200 körüli szavazatot sikerült összegyűjtenie az RMDSZ-nek, nosztalgiázik.

Reménykedett, hogy a kampány után legalább két napot tud aludni, hármat is megbírna, de munkahelyi teendői felhalmozódtak a kéthónapos távolléte alatt. Ez egy kissé elszomorítja, de bizakodóan tekint a mai nap elé. Azért vállalta el a kampányolást, mert személyes kihívásnak érezte, és a kampány mondanivalóját, a sikeres fiatalok koncepcióját, politikai szerepvállalásukat fontosnak tartja.

Gonoszkodó kérdésemre – bosszú a vasárnap hajnali meló miatt–, hogy nem érzi-e átverésnek az ifjúsággal szemben a szinte esélytelen ötödik helyet, nem túl meglepő módon azt válaszolja, nem. Mert elkezdődött egy folyamat, sikerült egy másféle kampányt összehozniuk, és a következő alkalommal akár még nagyobb bizalmat szavazhat az RMDSZ a fiataloknak – úgy indokol, mintha máris politikus lenne.

Sok visszajelzés érkezett hozzá, hogy szokásuktól eltérően a fiatalok most elmennek szavazni.

Nem tudja, még egyszer vállalná-e, az EP-képviselői jelöltséget, abban reménykedik, a következő EP-választásokig felnőnek még esélyes jelöltek.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."