Itthon » Társadalom

Kilencvenen jönnek a zavarosban horgászni

Másfél tonna pisztrángot telepítettek a Küküllőbe, a holnap kezdődő Trout Union Cup Romania nemzetközi horgászverseny tiszteletére. A tévében is benne leszünk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
havashargitasugo

Ezért lett olyan hideg

Megérkezett a hó a Madarasi Hargitára, a hideget itt...
korond26

Valami bűzlik Korondon

Találkoztunk a helyiekkel, a szemétügyről...
Séra Zoltán fotó: Egyed Ufó Zoltán

Séra Zoltán emigrál (videó)

A korondi szemét áldozata elmeséli, miért hagyja itt a...

Illusztráció
Illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. május 05., 11:01
0 hozzászólás. 

Tizehárom országból több mint kilencven horgász érkezik Udvarhelyre a hétvégén, az év legcsendesebb versenyére: május 6. és 8. között a Nagy-Küküllő városi szakaszán kell kifogniuk a lehető legnagyobb mennyiségű halat.

A Ragadozó Horgászok Egyesülete, a Nagy-Küküllő Vadász- és Sporthorgász Egyesület, illetve a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal által megszervezett Trout Union Cup Romania 2016 elnevezésű nemzetközi horgászverseny egyben a 2016-os szlovákiai világbajnokság selejtező szakasza is. A megmérettetésről a Fishing and Hunting tévécsatorna hosszabb összeállítást készít – írják az eseményt beharangozó közleményben.

Az értesítőből kiderül, a verseny hivatalos megnyitóját május 6-án, pénteken délután hatkor tartják meg a városi parkban, a díjkiosztó ugyanott lesz vasárnap, május 8-án este hét órától. A horgászhelyeket a terelőút Küküllőt átszelő hídja és a városi strand közötti szakaszon alakítják ki, ezért itt ajánlott kerülni a zajongást.

A verseny szombaton és vasárnap reggel kilenc órakor kezdődik, a horgászok 4x45 perces időszakaszokban versenyeznek. A győztes az lesz, aki a legnagyobb mennyiségű halat kifogja, a halak a lemérés után visszakerülnek a folyóba.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."