Kultúra » Alter

Állj a körbe és keringőzz a macskával

Nem zárult be a kör, folytatódik a dalválogató show, jön a sátánfajzat macsek és halálos lesz a keringő ezen a hétvégén. Körömrágós filmek a színes dobozban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
sztokkszlem

Nézd meg, kik lépnek fel (videók)

Szombaton a műfaj nagyjai szórakoztatják az udvarhelyi...
konyvunnep

Kányádira emlékeznek a Budavárban

És ebből városunk sem marad ki. Kattints és nézd meg,...
Pulzus1801

Sátorosok a Spanyár-ház udvarán

Holnap a Haáz Rezső Múzeum Képtárát is beveszik, csak...

Macskafogó 2
A tévé ezen a hétvégén sem hagy cserben.
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. február 08., 17:22
0 hozzászólás. 

Nem kell a csúszós utakon kóborolni, ha izgalomra vágyunk, elég a távirányító után nyúlni és máris házhoz jön a Sántán macskája.

Katona Zoltán

Talán nincs olyan magyar filmkedvelő, akinek ne mondana valamit Kern András és Dobó Kata neve – azonban a Halálkeringő véresen komoly film, ne olyasmire számítsunk, mint amilyen A miniszter félrelép volt. Köves Krisztián Károly filmjét a Magyar Televízió tűzte műsorára, pénteken jó későn, éjfél előtt, 23.45-ös kezdéssel lehet megnézni.

Halalkeringo

A drogos, állapotos rendőrnőhöz egyszer csak beállít gyűlölt apja, maga is nyugdíjas rendőr, s a film innen beindul, tragikus és emberpróbáló látvány és fordulatok sokkolják a nézőt. A magyarországi kritika enyhén szólva sem volt elragadtatva a Halálkeringőtől, de egy próbálkozást megér. Ha másért nem, hát azért, hogy nosztalgiával gondoljunk 2010-re, amikor még készültek filmek Magyarországon.

Kakasy Botond

Múlt hétvégén a japán horrorfilm remake-je volt terítéken, A kör. Ezen a hétvégén a folytatását nézhetjük meg, ugyanis a kör nem zárult be. Az események fél évvel később folytatódnak. Rachel a történtek után, úgy dönt, hogy fiával, Aiden-nel új életet kezd. Seattle-t maguk mögött hagyva Oregonba, Astoriába költöznek. Hiába próbálják a múltat elfelejteni és mindent elölről kezdeni, egy helybéli bűntény helyszínén a bizonyítékok között felbukkan egy videokazetta.

the-ring-two

A rejtélyes videokazetta Rachel-nek igencsak ismerős, hamar rá kell jönnie, hogy Samara bosszúhadjárata nem hagyta abba, sőt. Rachle-nak még mélyebbre kell ásnia Samara életében és kideríti, hogy örökbe adták. Megkeresi igazi anyját, aki egy elmegyógyintézetben él, amióta megpróbálta vízbe folyatni lányát. Az események kuszaságában egyre jobban összefonódnak a szálak. Először Aidan vízbefullasztásával próbálja Smara-át végleg elűzni, de saját halálát is el kell fogadni. Rachel-nek és Aiden-nek ennek ellnére újból sikerül kibújni a lány bosszúja elól.

Az izgalmaktól egyáltalán nem mentes filmet megnézhetjük péntek éjfél után 45 perccel a TV2 közvetítésében.

Józsa Csongor

Nigéria vagy Burkina Faso? Vasárnap rendezik a labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupája idei kiírásának fináléját. Előbbieknek a harmadik kontinentális címe lehet, míg utóbbiaknak az eddigi legjobb helyezés egy negyedik hely. A döntőt 19 óra 30 perctől élőben közvetíti az Eurosport.

szurkolo

Magyar-román párharcot rendeznek a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A végső sikerért is esélyes MKB Veszprém a Konstancai HCM-et látja vendégül. Az összecsapást szombaton 18 óra 15 perctől élőben közvetíti a Digi Sport1.

Szasza

Ha egy filmnek vagy rajzfilmnek elkészül a folytatása, az az esetek legnagyobb részében meg sem közelíti az eredeti színvonalát. Bár a Macskafogó 2A sátán macskája sem annyira ütős élmény, mint az első rész, de mégis belengi valami gyermeki báj. Ezt kicsit csúfítják a helyenként erőltetett szóviccek, de pihenésnek, kikapcsolt agyú szórakozásnak tökéletesen megfelel.

macskafogo2-a-satan-macskaja

A történet igyekszik hatalmasra nőni, és felhasználni a nagy visszatérés kliséjét, ami hellyel-közel sikerül is. A dzsungel mélyén él még egy nagyobb alomnyi macsek, akiket nem sikerült háziasítani – ők az alvilág erőivel szövetkeznek az egerek leigázása érdekében. Közben egy hangár mélyén porosodik az óriási Macskafogó, és ismét elérkezett az idő, hogy éles bevetésen vegyen részt. A cicás kaland második kiadása a Film+ 2-n szombaton 20 óra 15 perctől indul.

Lázár Emese

Nagy sikerrel, több, mint 2,5 milliós nézettséggel rajtolt múlt szombaton A Dal, az Euróvíziós Dalfesztivál magyarországi válogatója. Az első felvonásban a szakmai zsűri tíz versenydalt hallgatott meg és pontozott. Döntésük alapján Agárdi Szilvi és Pál Dénes duettje, Keresztes Ildikó, és Rácz Gergő produkciója jutott tovább a középdöntőbe. A nézők sms-ben szavazhattak kedvencükre. Így jutott tovább Baricz Gergő, Gyurcsík Tibor és Palcsó Tamás.

a dal vastag csaba1

A dalválogató show ezen a hétvégén a második elődöntővel folytatódik. A február 9-i, szombati versenyben olyan ismert énekesek mérettetnek meg, mint Gáspár Laci és a Plastikhead, Odett, Szabó Ádám, Völgyesi Gabi, Éliás Gyula, Ramóna ,,Rami", Vastag Tamás, ByeAlex, Janicsák Veca, Kállay-Saunders András. Hogy a versenyzők közül kinek a dalát találja a legjobbnak a zsűri, illetve ki nyeri el a nézők szimpátiáját kiderül szombaton este. A Dal 21 óra 15 perctől a Duna World és az M1-es tévécsatornán szól ismét.


címkék: film ajánló tv

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."