Kultúra » Alter

Harcos, bogaras lesz a hétvége

Szexi sztárparádé és csillagközi invázió is lesz a hétvégén. A filmbőség zavarában a küldetés mégsem lehetetlen.  

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
sztokkszlem

Nézd meg, kik lépnek fel (videók)

Szombaton a műfaj nagyjai szórakoztatják az udvarhelyi...
konyvunnep

Kányádira emlékeznek a Budavárban

És ebből városunk sem marad ki. Kattints és nézd meg,...
Pulzus1801

Sátorosok a Spanyár-ház udvarán

Holnap a Haáz Rezső Múzeum Képtárát is beveszik, csak...

csillagkozi-invazio-0419
Sci-fi, nemcsak szemüveges, vézna csóróknak.
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. április 19., 10:53
0 hozzászólás. 

Társra lel a bombázó negyvenes szingli, űrtámadás éri a Földet és egy lehetetlen küldetésben is helyt kell állnia a rettenthetetlen hősnek. Sztárok és kalandok a képernyőn - ezen a hétvégén sem maradunk filmélmény nélkül.

Katona Zoltán

Újrakezdők - Szerelmes szingli szittert keres. Negyvenes nő rájön, hogy a férje csalja, gyerekeket felkap, odébbáll, állást és lakást keres – s talál egy pasit, aki jóval fiatalabb nála. Előbb a gyereke mellé, aztán... Szóval ez egy amerikai romantikus komédia, Catherine Zeta-Jones-szal a főszerepben (melyik huszonéves rúgná ki az ágyából..?), talán olyan hölgyeknek ajánlva, akik éltek át hasonló helyzetet, s megtanulták, hogy negyvenen túl is van élet. Sőt, még ötvenen is.

szerelmesszingli500A boldogság és a szerelem nem korfüggő, még ha ez elcsépelten hangzik is. Bart Freundlich 2009-ben készült filmjét pénteken este negyed tíztől lehet megnézni az m1-en.

Szasza

Azt mondják, hogy a sci-fit csak egy szűk réteg szereti, ilyen szemüveges, otthon ülő, barátok nélküli vézna kis csórók. Ennél nagyobb hazugságot ritkán mondtak, elég csak erre a hölgyre nézni . Most, hogy ezt letisztáztuk, érdemes megfontolni, hogy szombatról vasárnapra virradóan, éjfél után 25 perccel az RTL Klubra kapcsoljunk.

A Csillagközi Invázió (vagy, ahogy sokan ismerik, Starship Troopers), klasszikus darab a lövöldözős sci-fik világából.

csillagkozi-invazio-0419Van, aki a történet miatt szereti, ami nagyjából annyi, hogy nagyon nagy és nagyon furcsa bogarak támadják meg a Földet, mások meg az akció miatt, és olyan is van, akit a sci-fi világ vonz. Mindenesetre egy klasszikus darabról van szó, amit nem érdemes kihagyni, ha érdekel, hogy megmenekül-e a Föld.

Bedőházi Attila-Csaba

Tom Cruise másodjára lép Ethan Hunt ügynök bőrébe, és ismét teljesíti a lehetetlennek vélt küldetést. Ezúttal azonban a hongkongi John Woot kérték fel a film rendezésére, így akciójelentekből nem lesz hiány. Ez az a rész, amikor sziklamászás és motoros párbaj is helyett kapott a moziban.

JohnWoo és TomCruise

Egy volt ügynöktárs a sötét oldalra áll, majd biológiai fegyverrel fenyegeti a világot, ezt kell megakadályoznia Hunt ügynöknek, aki szabadon választhat csapatot magának. Segítségére lesz a szépséges Nyah, aki az ex-ügynök ex-barátnője is. Hunt őt akarja felhasználni, hogy visszaszerezze a tömegpusztító fegyvert. A hölgy azonban megfertőződik, Hunt pedig szerelembe esik. A Mission Impossible 2-t a TV2-n vasárnap 23 órától vetítik.

Lázár Emese

Csupán a repülőgép-szerencsétlenség túlélőinek kellene segíteniea trauma feldolgozásában, de a körülmények úgy hozzák, hogy Claire ( Anne Hathaway), a pszichoterapeuta magánnyomozónak csap fel. Izgalmas, körömrágós játékfilm a 109. utas című 2008-ban készült thriller. A csinos és eszes terapeuta és a tragédiát túlélő, annak okát biztosan tudó utas, Eric egymásba szeretnek és együt próbálják kideríteni, hogy tuljdonképpen hogyan, kinek a hibájából törént a szerencsétlenség.

164071 galeria a 109 utas 02A túlélők vallomásai nem egyértelműek, a légitársaság valamit eltussol és egyre több utas tűnik el rejtélyesen. A csak kötélidegzetű, 16 éven felülieknek ajánlott filmet vasárnap 22 óra 30 perctől vetíti az M1.


címkék: film ajánló

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."