Kultúra » Alter

A macskanő esett el a kaméliás hölggyel?

Kirándulós hétvége ígérkezik. Ha mégsem húz ki a négy fal közül a napsütés, elcsábíthat a szexi macskanő. Néznivalót ajánlunk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
sztokkszlem

Nézd meg, kik lépnek fel (videók)

Szombaton a műfaj nagyjai szórakoztatják az udvarhelyi...
konyvunnep

Kányádira emlékeznek a Budavárban

És ebből városunk sem marad ki. Kattints és nézd meg,...
Pulzus1801

Sátorosok a Spanyár-ház udvarán

Holnap a Haáz Rezső Múzeum Képtárát is beveszik, csak...

batman-visszater-macskano-0426
A macskanő csábít ezen a hévégén.
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. április 26., 12:31
0 hozzászólás. 

Klasszikus kosztümös játékfilm, fantasy és Batman-sorozat- romantika és izgalom is lesz bőven ezen az áprilisi utolsó hétvégén a képernyőn. Jön a ragadozó és lesz kézilabda és foci is.

Kakasy Botond

Legelőször csak nyugatról belopott VHS videokazettán lehetett, jobb esetben felirattal, megnézni, később felkerült az akkor szinte minden városban működő mozik vásznára. Dutch (Arnold Schwarzenegger) különlegesen képzett kommandóst csapatával a dél-amerikai dzsungelbe vezényelik, hogy felkutassák és kimentsék ott ragadt társaikat.

predatorAz elit csapat otthonosan mozog a veszélyes terepen, tapasztalatuk és képzettségünk szinte minden ellen felkészíti őket. A veszélyt azonban mégsem a vadállatok, a fegyveres ellenállók vagy a dzsungel rejti, hanem egy titokzatos idegen lény. A láthatatlan idegen nem kímél senkit, sorra vadássza le az embereket. A ragadozót nem bosszú vagy félelem hajtja, hanem a vadászösztöne. Egy másik bolygóról érkezett, hogy trófeákat gyűjtsön. A kérdés csak az, hogy lesz-e ellenfele vagy csak áldozata.

A Ragadozó című filmet megnézhetjük az RTL Klub közvetítésében, vasárnap 23 óra 5 perctől.

Katona Zoltán

Klasszikus, kosztümös Alexandre Dumas-regényadaptációt, A kaméliás hölgy című játékfilmet lehet megnézni szombaton este. Desmond Davis 1984-es filmjében Greta Scacchi és a fiatal Colin Firth a két főszereplő.

akameliasholgyA fiatal Marguerita Párizsba kerül, menekül az apja elől, ám a fővárosban is bonyodalmak várnak rá. Hiába fogadja be egy gazdag férfi, inkább kurtizánnak áll – ha szereted a régivágású, szép, klasszikus történelmi regényadaptációkat, akkor szombat este negyed tizenegykor ülje le a Duna Tévé elé.

Lázár Emese

Hogyan készül a hagyományos házi kenyér és miért jó székelyföldi diáknak lenni? Ha nem mozdulunk ki otthonról ezen a nyárias hétvégén, de mégis elkalandoznánk szűkebb pátriánkban, kapcsoljuk be a televíziót. A magyarországi tévécsatornákon két, Székelyfölddel kapcsolatos műsort is megnézhetünk.

Szombaton délelőtt 11 óra 30 perckor kezdődik a Duna Televízióban a Székely Kapu, amelynek készítői, a Székelyföldi Stúdió munkatársai ezúttal is aktuális témákról tudósítanak. Például arról, hogy a Maros megyei diákok körében is népszerű a SIC Card, azaz a Székelyföldi Diákigazolvány. Megtudjuk, hogy miért és hogyan tanítják az óvódásokat a másság elfogadására, illetve az is kiderül, hogy miért lett – szinte szó szerint- foghíjas a hazai egészségügy és miért van pácban a Kovászna megyei turizmus.

Másnap, vasárnap 12 óra 30 perctől kezdődik az RTL Klubon a Gasztrótúra és benne a Székelyföldi percek, amely a házi kenyér készítésének fortélyait és a Hagyományos és Helyi Termékek Vásárát is bemutatja.

Szasza

A Viasat 3 hosszabb Batman-sorozatot vetít a napokban, ahol rengeteg klasszikus denevéremberes filmet nézhetünk meg. A legjobb talán, ha pénteken  22 óra 25 perckor kapcsolunk a csatornára, ekkor kezdődik ugyanis a Batman visszatér, ami a fekete lovag filmsorozatának egyik legjobb darabja.

batman-visszater-pingvin-0426A képregényben is megjelent epizód szerint a bosszúszomjas és nem kicsit torzszülött Pingvin (Danny DeVito) egy korrupt üzletemberrel (Christopher Walken) szövetkezik, hogy megszerezzék a város fölötti hatalmat. Ennek érdekében polgármesterré akarják választatni a bűnözőt, de ehhez számolniuk kell Batmannel (Michael Keaton) és a Macskanővel (Michelle Pfeiffer) is, bár utóbbival kapcsolatosan nem teljesen tiszta, hogy melyik oldalon is áll.

Bedőházi Attila-Csaba

Brendan Fraser (Mo) ezúttal nem múmiák nyomában kutat, hanem sokkal komolyabb üzenetet tolmácsol, a könyvek szeretetét, mindezt úgy, hogy miközben történeteket olvas, a szereplők életre kelnek. Egyszer azonban rosszul sül el a dolog és a főszereplő felesége a könyv rabjává válik. Innen kezdődik az igazi kaland, azonban a film csak akkor kapcsolódik be a történetbe, amikor Mo kislányát elrabolja a regény gonosz alakja.

TintaszivEgy igazi, szó szerint vett fantasy, ami nem csak gyerekeknek szól. A Tintaszívről van szó, melyben nem csak a képzelőerőnk, de a könyv iránti szeretetünk is fokozódik. A mozit vasárnap 21 órától vetíti az RTL Klub.

Józsa Csongor

A Veszprém férfi-kézilabdacsapata hat góllal is vezetett a Bajnokok Ligája címvédőjének, a THW Kielnek az otthonában a negyeddöntő első mérkőzésén, de végül 32–31-re kikapott. A visszavágón így is van esélye arra, hogy bejusson a Final Fourba. A meccset sokan láthatjuk, ugyanis a Digi Sport és az m1 megegyezett, így átveszi a közvetítést. Szombaton 17 órától szurkolhatunk Nagy Laciéknak.

vesz3A címvédő, illetve a listavezető csap össze a labdarúgó 1. Ligában. A Kolozsvári CFR és a Bukaresti Steaua párharca mindig ígér pikantériát, még akkor is, ha most a fővárosiak fél lábbal már aranyérmesek, míg a kincses városiak csupán nyolcadikok a tabellán. Az összecsapást vasárnap 20 óra 30 perctől élőben közvetíti a Digi Sport 1.



címkék: film ajánló

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."