Kultúra » Alter

Égig repítenek a szexi angyalok

Szombaton halálos lesz a sebesség, vasárnap este jönnek Charlie csinos angyalai és a hős apa. Filmeket ajánlunk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
sztokkszlem

Nézd meg, kik lépnek fel (videók)

Szombaton a műfaj nagyjai szórakoztatják az udvarhelyi...
konyvunnep

Kányádira emlékeznek a Budavárban

És ebből városunk sem marad ki. Kattints és nézd meg,...
Pulzus1801

Sátorosok a Spanyár-ház udvarán

Holnap a Haáz Rezső Múzeum Képtárát is beveszik, csak...

charlie-angyalai14345342
Charlie szexi angyalai.
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. november 29., 11:34
0 hozzászólás. 

 

Havazik, hideg van, megérkezett a tél. Ha nincs kedvünk kidugni az orrunkat a házból, telepedjünk a képernyő elé és nézzünk meg egy jó filmet. Akció lesz égen, földön.  

Bedőházi Attila-Csaba

Az égbe repít szombat este az RTL Klub, de nem az X-Faktorral, hanem egy 2010-es akciófilmmel. Szó szerint. Vagány fiatalok repülnek a kék ég felé.

Két fickó, akik csúcstechnológiás repülőgépeket gyártanak, és abból élnek, hogy gyógyszert csempésznek Kaliforniából Mexikóba nem csak a szenvedélyükkel foglalkoznak.

HalalosSebessegEgy nap, hogy pénzelni tudják hollywoodi életüket nagy fába vágják fejszéjüket. A nagyobb meló és pénz reményében nem mindennapi balhéba keverednek. Akció földön égen, avagy Halálos sebesség szombaton 23 óra 5 perctől az RTL Klubon.

Kakasy Botond

Cameron Diaz mindig jó látvány a mozivásznon, akárcsak Drew Barrymore, arról már nem is beszélve, hogy ha mindezt megfűszerezzük egy kis Lucy Liuval. Igen, jogos a felismerés ők Charlie angyalai. A szexi angyalok most visszatérnek, hogy megküzdjenek a gonosz angyallal, akit Demi Moore alakít. A nemzeti tanúvédelmi program résztvevőinek adatait három gyűrűbe rejtették, ami most rossz kezekbe, azaz rossz kezekre került.

angyalok-1A három angyal azonnal a nyomába ered, hogy visszaszerezzék, s újból megmentsék a világot a gonosz ármánykodásaitól. Bár a film Amerikában meghozta a kasszasikereket, azért nem kell mély mondanivalót keresni benne. Amolyan igazi könnyen fogyasztható, hímnemű egyedeknek kimondottan érdekfeszítő, egyszerinek kiváló esti szórakozás. A 2003-ban megjelent amerikai akció-vígjátékot megnézhetjük vasárnap 21 órától a TV2 közvetítésében. A programmenüben keressük a Charlie angyalai: Teljes gázzal címet.

Katona Zoltán

Mindent anyámról - Pedro Almodóvar spanyol rendező ezzel a filmjével vált világszerte ismertté, ma már fogalom a filmtörténetben, annyira különleges alkotásai vannak. Mind a képi világ, mind pedig a történetek nagyon erősek Almodóvarnál, a Mindent anyámról című filmben ez hatványozottan igaz. Ezért a filmjéért kapta az első Oscar-díját 2000-ben, akkor a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában győzött, két év múlva a Beszélj hozzá!

mindentanyamrolA legjobb forgatókönyv díját kapta a hollywood-i gálán. Kőkemény dráma a Mindent anyámról, az Almodóvar-filmek minden ismertetőjegyével. A rendező nagyon ért a női lélekhez, a sztorit bogozd ki és élvezd, amikor megnézed. Vasárnap éjszaka 1 órakor, ha nem tudsz aludni, kapcsolj az m1-re. Nem fogsz csalódni.

Lázár Emese

Habkönnyű vígjáték Gerarde Depardieu-vel és a Grace Klinikából ismert Katherine Heigl-el a főszerepekben Az apám, a hős (My Father the Hero) című francia-amerikai játékfilm.

Az álmai pasijára várakozó tinédzser Nicole katasztrófaként éli meg, hogy kénytelen apjával két hétig a trópusokon vakációzni. Ám rémálma szertefoszlik, amint megpillantja Bent, a nagy Ő-t. F

126473 galeria apam a hos 0ülig belehabarodik, és haditervet dolgoz ki, miként csábítsa el.  Így lesz az apjából a szeretője, aki azért álcázza apának  magát, mert „igazából" nemzetközi kém, aki ... Bonyolultan hangzik, de a végén minden kiderül és mindenki derülhet.

A hős apa és fantáziadús lánya szórakoztató sztoriját az m1-en lehet megnézni szombaton 21 óra 20 perctől.


címkék: film ajánló

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."