Kultúra » Multimédia

Rangadóval és álmatlansággal kecsegtet a hétvége

Vasárnap rendezik a férfi kézilabda Nemzeti Liga nagy ütközetét, de a szórakoztató dobozt máshova is kapcsolhatod. Hajrá SzKC.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

Eroszakik
Eroszakik
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. szeptember 28., 18:18
0 hozzászólás. 

Ha álmatlanságban szenvedsz, mesére vágysz, vagy csak simán egy nagyot röhögnél, akkor elő a popcornt, és irány a tévé.

Kakasy Botond

Ha egy vígjáték szereplői listáján megpillantjuk Adam Sandler nevét, akkor ez már garancia, hogy rekeszizmainkra komoly feladat vár. Nincs ez másképp a Ne szórakozz Zohannal címfű filmében sem, ahol Zohan Dvir egy izraeli kommandós, aki nem ismer lehetetlent sem a harctéren sem a nőknél. Azt gondolnánk, ennél többre nem vágyhat egy férfi, hiszen hazájának hőse, a nők bálványa, aki számára ismeretlen kifejezés a félelem vagy a fájdalom.

zohan

Zohan mégis elégedetlen az életével, sajátságos álmokat dédelget. Mesteri módon megrendezi saját halálát, majd az első géppel New Yorkba repül, ahol nagy álmát váltja valóra, fodrász lesz. Hamar rájön, hogy nem tud szabadulni múltjától, kísértik a régi szokásai és megjelenik néhány régi ismerős is. A nem mindennapi vígjátékot pénteken 22 óra 20 perctől nézhetjük meg a TV2-n.

Szasza

Az utóbbi évek egyik legőrültebb filmjét nézhetjük meg pénteken este 22 óra 15 perctől a PRO TV-n. A Trópusi Vihar Ben Stiller egyik igazán kretén alkotása, amiben Robert Downey Jr.-ral, Nick Nolteval és Jack Blackkel közösen alkotnak maradandót. A feltörekvő színészek háborús film forgatására készülnek, ám a vizuális effektek helyett egy háború közepébe csöppennek – csak épp nem tudnak róla. Ismétlés szombaton, szintén negyed tizenegykor a PRO TV-n.

tropusi-vihar

Ha túlzottan fárasztó lenne számunkra a Stiller-féle humor, szombat este kapcsoljunk a Cool-ra, ahol igazi családi mozimaratont tartanak. Fél kilenctől indul a kilencvenes évek egyik klasszikusa, a 101 kiskutya, ezúttal filmes változatban. A Glenn Close főszereplésével készült film magával ragadó történet, érdekességként pedig a kutyarablók között egy mára sokkal ismertebb arcot is felfedezhetünk.

101-kiskutya

Közvetlenül utána, 22 óra 30 perctől a Jégkorszak első részét vetítik, ami szintén klasszikus humorbonbonok forrása. Manfred, a mamut, Sid, a lajhár és Diego, a kardfogú tigris igencsak lehetetlen triót alkotnak a jégkorszak elől vándorolva, ám amikor hozzájuk csapódik egy embercsemete, igazán furcsa helyzetek alakulnak ki.

Lázár Emese

Egyszer volt, hol nem volt...Elek apó születésnapján, szeptember 30-án, vasárnap ünnepeljük a Magyar Népmese Napját. Az m2 ez alkalommal mesedélutánnal kedveskedik a gyermekeknek és felnőtteknek.

PomPom

Hamupipőke és a tréfás farkas történetét együtt nézhetjük csemetéinkkel, és olyan kedves rajzfilmfigurák is megelevenednek a képernyőn, mint A kockás fülű nyúl, Picur és barátja, Pom Pom, aki a benzinszívó szúnyogról és a mágneskörmű szögkihúzóról mesél vicces, de tanulságos történeteket. Együtt drukkolhatunk Frakknak, a vizslának és az orra alá borsot törő csalfa macskáknak, Szerénkének és Lukréciának. A mesemaraton 16 óra 55 perckor kezdődik.

Józsa Csongor

A férfi kézilabda Nemzeti Ligában rangadót rendeznek. A címvédő Konstancai HCM a bronzérmes Székelyudvarhelyi KC-t fogadja. Utóbbiak egyetlen alkalommal sem nyertek a tengerpartiak otthonában. A meccset a Digi Sport 3 vasárnap 11 órától élőben közvetíti.

rusia

A magyar labdarúgó NB1-ben a Ferencváros-szimpatizánsok vasárnap szurkolhatnak kedvenceiknek. Az Albert-stadionban a zöld-fehérek a Diósgyőrt látják vendégül. A találkozót 17 óra 30 perctől az m1 élőben közvetíti.

Bedőházi Attila-Csaba

Unalmasnak tűnő, de annál érdekesebb filmet ígér vasárnap éjjelre a Cool TV. Két profi bérgyilkos kényszerszabadságon, ez lehetne alcíme a 2008-ban készült Erőszakik című vígjátéknak. Fura és fanyar humor, és két díjnyertes színész jellemzi az angol-belga mozit.

Eroszakik1

Két bérgyilkos szabadságra megy, míg csitulnak az indulatok, valahogy így indul a Belgiumban, Bruges-ben játszódó alkotás. A munkahelyükként szolgáló Londont ezúttal belga városra cseréli két főhősünk, Colin Farrel és Brendan Gleeson, akik igencsak furcsán érzik magukat. Találkoznak amerikai törpe színésszel, holland prostikkal, titokzatos Chloeval, de feltünik Ralph Fiennes is. Az érdekes mozit éjfél után félórával vetíti a Cool Tv.

Katona Zoltán

Vasárnap késő este egy igazi thrillert lehet megnézni az m1-en: az Álmatlanság című filmet Christopher Nolan rendezte, s olyan szereplőgárdát vonultat fel, amiben Al Pacino, Robin Williams és Hillary Swank a legnagyobb nevek.

insomnia

Kicsit Twin Peaks-hangulatú, Alaszkában játszódó film, aminek a központjában egy nyomozó és egy gyilkos párharca áll – titokzatos történet, fordulatok, feszültség, váratlan történések, szóval minden, ami egy izgalmas thrillerhez kell. Hely, idő: m1, vasárnap, szeptember 30., 23 óra 15 perc.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."