Kultúra » Multimédia

Szexi csajok várnak a hóesésben

Ha nincs kedved kibújni a házból hétvégén és inkább kedvenc foteledben tespednél esténként, kattanj rá a színes dobozra. Néznivalót ajánlunk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

Dögös csajok a Sakáltanyáról. Láttad már?
Dögös csajok a Sakáltanyáról. Láttad már?
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. január 18., 11:08
0 hozzászólás. 

Igaz sztorik, indiánok, szuperhősök, szexi csajok, jéghoki - bármelyiket is választjuk, garantált, hogy nem fogunk unatkozni.

Szasza

Szinte mindenki álmodozott arról, hogy szuperhős lehessen. Reed Richards álma nem ez volt, ő az emberi DNS-t szerette volna feltérképezni, és valamiért úgy gondolta, ennek legjobb módja, ha kiutaznak az űrbe.

A négy társával végzett expedíció azonban másképp sül el, mint ahogy tervezték, így megszületik a Fantasztikus Négyes, vagyis Mr. Fantastic, Sue Storm, a Láthatatlan, Johnny Storm, a Fáklya, és Ben Grimm, a Lény. Az utazáson ott van Reed Richards riválisa, Victor Von Doom is, akiből torz arcú, gonosz acélember lesz.

fantasztikus-negyes-0118Az 1961-ben a legendás Stan Lee és Jack Kirby által létrehozott első szuperhős család modernkori filmváltozata a Fantasztikus Négyes, melynek első részében a szuperhős kvartett és Doom rivalizálását ismerhetjük meg. A filmet az RTL Klub vetíti vasárnap 21 órától.

Katona Zoltán

A rém. Charlize Theron drámai alakítása, egyszerűen csúcs ez a film – a színésznő Oscar-díjat és más díjakat is besöpört A rémben nyújtott színészi alakításáért. Megtörtént eseményeken alapul, hiszen Aileen Wuornos, az első amerikai női sorozatgyilkosának történetét láthatjuk. 

monsterAileen egy prostituált, aki a rossz gyerekkor következtében lesz azzá. Kamionsofőrök fizetnek kegyeiért, de egyszer elszakad a cérna, lelövi az egyik kuncsaftját, majd két éven belül összesen hét férfit gyilkol meg, ebből hatot ismer be. Nem gyenge idegzetűeknek való film, vasárnap este későn, éjfél után vetíti a Magyar Televízió.

Lázár Emese

A 90-es évek egyik, Golden Globe és Oscar-díjra is jelölt slágerfilmjét tűzte műsorra vasárnap este az M1 tévécsatorna. A Farkasokkal táncoló ( Dancing with Wolves) igazi Made in Hollywood sztori, indiánokkal és a főhös barátjává szelídült farkassal fűszerezve. A több mint két órás kalandfilm az amerikai polgárháború idején játszódik. Főhőse, John J. Dunbar hadnagy, akit maga a rendező, a női szíveket megdobogtató Kevin Costner alakít -, miután a harctéren hősiesen győzelemre vitte a seregét, Dél–Dakotába kéri magát szolgálatba. Itt találkozik és barátkozik meg a sziú indiánokkal és válik farkasokkal táncolóvá.

farkasokkal tancolo 01

A 21 óra 15 perckor kezdődő filmet ajánljuk azoknak, akik még nem látták, és azoknak is, akik a nosztalgia kedvéért újra átélnék a kalandot.

Bedőházi Attila-Csaba

Az amerikai-álom beteljesülését ígéri szombat estére a Cool Tv, vagy legalábbis annak első megpróbáltatásait. Mindenki ábrándozott már arról, hogy egyszerű életét a hírességek fényűző mindennapjaira váltja, akár a népmesékben az egyszerű falusi emberből híresség lesz. Hasonló történettel rukkoltak elő 2000-ben Hollywoodban. Ki ne emlékezne az azóta rongyosra hallgatott Lean Rimes – Cant fight the moonlight című zenére, és az öt pulton táncoló dögös nőre.

A Sakáltanya című filmről van szó, melyben Violet (Piper Perabo) egy szál gitárral a kézben, saját dalait énekelve szeretne a reflektorfénybe kerülni, így New Yorkba költözik. Persze nem kapkodnak érte a kiadók, így egy kocsmában vállal munkát, ahol öt lány dolgozik. Lassan-lassan a kislányból felnőtt lesz, és rájön, hogy ez az, ami neki kell, hiszen a kocsma egy különleges hely. Csak nők dolgoznak, a vendégek, pedig csak férfiak, akik azért jönnek a kocsmába, hogy az öt lány szexi szórakoztatásának részesei legyenek. Sikerül megtalálni a hőn áhított karrier első lépéseit, sikerül megtalálni a nagy őt? Ezekre a kérdésekre kaphatunk választ szombaton, a Cool Tv-n 21 órától kezdődő Sakáltanya című filmben.

Józsa Csongor

Szombaton kezdődik a labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupája. Az esemény mindig hozott meglepetést, elég azt megemlíteni, hogy a címvédő Zambia. Idén a Dél-afrikai Köztársaság a házigazda, stílusosan ő játssza a nyitómeccset 18 órától a Zöld-foki Köztársasággal. A nap másik találkozóján Angola–Marokkó párharcot rendeznek (20 óra 30 perc). Az Eurosporton követhetjük a kontinenstornát.

hokianyag1 1129A rájátszásba való bejutás a tét a HSC Csíkszeredának a jégkorong MOL Ligában. A tabella szempontjából nagyon fontos összecsapást vív vasárnap 17 órától a székelyföldi gárda. Hazai környezetben fogadja az Érsekújvárt. A meccset a Digi Sport 3 élőben közvetíti.


címkék: film tévé

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."