Kultúra » Multimédia

Maradj talpon, úgyis nyolc

Hófúvással, zimnakóval köszöntött ránk március idusa. Sebaj, a borús hangulatra gyógyír lehet a televízió. Válogattunk a jóból.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

valami amerika 0315
valami amerika 0315
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. március 15., 18:04
0 hozzászólás. 

Ha már kivittük ölben az ebet ugatni, gondoljunk Petőfire, és arra, hogy milyen igaza volt, amikor azt írta, hogy ilyen cudar időben a boldogság a "barátságos, meleg szobában" lakik. De nem kell punnyadni, unaloműzőnek jöhet egy jó film vagy egy izgalmas vetélkedő. Lehet választani!

Katona Zoltán

Anyátlanok -egy újságíró életéről szól a film – felesége halála után költözik haza gyerekeihez, de ez egyáltalán nem egyszerű.

anyatlanok1A Clive Owen által alakított sportriporter és fiai viszonyát bemutató mozi nem mentes a tragikus jelenetektől, olyanoktól, amibe bárki bármikor belekerülhet – emberi viszonyokat, kapcsolatokat ábrázol és boncolgat Scott Hicks ausztrál rendező alkotása. Szombat, 21.20, Duna Televízió.

Kakasy Botond

Ismét egy videojátékból táplálkozó és mozivászonra vitt egész estés akciófilmet ajánlok azoknak, akik a tévé mellett döntenek. A Max Payne játéksorozat három részt élt meg, de még a harmadik rész megszületése előtt került a mozikba a film. New York-i rendőrség kötelékében végzi munkáját Max Payne. Egy nap azonban családja áldozatul esik néhány őrült drogosnak. Innen kezdve Maxet csak a bosszú hajtja. Célja a drog forrásának felkutatása, lelki békéjének megtalálása.

maxpayneBeépül a drogforgalmazók közé és a drogmaffia tagja lesz. Ahogy egyre mélyebbre ássa magát, úgy bukkan egyre nagyobb szörnyűségekre. Egy idő után már barátai és rendőrtársa is ellene fordulnak, de Maxet senki és semmi nem állíthatja meg. Hogy kiderítse az igazságot, bármire képes.

Max Payne – Az egyszemélyes háború című amerikai akciófilmet megnézhetjük az RTL Klub közvetítésében szombaton 22 óra 30 perctől.

Lázár Emese

A nemzeti ünnep alkalmával állami kitüntetésben részesült Gundel Takács Gábor műsorvezető is, aki a Magyar Arany Érdemkeresztet (polgári tagozat) kitüntetést vehette át. A szimpatikus és kiváló televíziós személyiséget vasárnap a Maradj talpon! vetélkedő különkiadásában láthatjuk viszont. A játék meghívottjai A DAL 2013 résztvevői lesznek. Keresztes Ildikó, Rdaics Gigi, Odett, Cserepes Laura, Polyák Lilla, Puskás Péter, Vastag Tamás, Gyurcsík Tibor, Pál Dénes, Baricz Gergő és az United zenekarból Mits Gergő.

A nézők közkívánatára a képernyőn maradt vetélkedő sok humoros momentumot és meglepetést is tartogat. A végén természetesen kiderül, hogy ki marad a talpán és nyeri el a 2 millió forint értékű, videoklip készítésére felajánlott nyereményt.

Maradjtalpon Alex1A játék végén országos premier is lesz: először mutatják be a Kedvesem című dal remix változatához készült videoklipet, amellyel A Dal győztese, ByeAlex bemutatkozik a malmői Euróvíziós Dalfesztiválon. Maradj talpon különkiadás és premier vasárnap 21 óra 15 perctől az M1-en.

Bedőházi Attila-Csaba

Szerelmes kalandfilmet nézhetünk rögtön a hétvége első estéjén, azaz pénteken. A 2008-ban készült Ausztrália című filmben Nicole Kidman és Hugh Jackman kapott főszerepet. A történet szerint az 1930-as évekig ugrunk vissza az időben és egészen a kenguruk földjéig visz az utunk.

Sarah Ashley (Nicole Kidman) Ausztráliába utazik, hogy utána járjon férje üzleti ügyének: egy marhalegelőt értékesítenének.

AusztraliaDarwin városában találkozik a csak egyszerűen Hajcsár (Hugh Jackman) névre hallgató marhapásztorral, akivel kénytelen összefogni, hogy megmentse vagyonát. Ebből kerekedik egy Észak-Ausztráliába tartó túra, melyen 1 500 marha terelése nehezíti a főhősök kalandját. Persze nem csak kalandot, de szerelmet is ígér a hosszú utazás, időközben a háború is kitör. A nagyon jól sikerült mozit pénteken este nyolc előtt öt perccel vetíti az RTL Klub.

Szasza

Nevetni akarsz ma este? Megvan a tökéletes recept. A Cool tv egy laza amerikai vígjátékkal alapozza a péntek estét, 20 óra 5 perctől a Nekem 8 van műsoron. Egy egyszerű irodai munkásként dolgozó férfi legszarabb napját láthatjuk: megcsalja a felesége, és még ki is akarják rabolni. Itt már betelik nála a pohár, elrabolja a rablót, és kezdődhet az őrület.

nekem 8 0315

Éjszakai nassolás helyett maradjunk a Cool-on, éjfél után 35 perccel Herendi Gábor, mára már klasszikusnak számító vígjátékát, a Valami Amerikátnézhetjük. Amerikai férfi érkezik Magyarországra, filmforgatáshoz ígér pénzt. A másik felét a három testvérnek kellene előteremtenie, hat napjuk van rá. Már csak néhány probléma akad – jobban mondva először csak néhány, aztán csak több, és több...

Józsa Csongor

Útjára indul a száguldó cirkusz új idénye. A Forma-1-es mezőny Melbourne-ből, az Ausztrál Nagydíjon rajtol el. Tovább folytatódik a Sebastian Vettel-uralom? Vagy megszakad a zsinórban háromszor elhódított bajnoki cím. Érdekes szezon elé nézünk. Az időmérő edzést szombaton, a futamot vasárnap egyaránt 8 órától élőben közvetíti az m1.

55310 434360 500x300

A jégkorong MOL Liga döntőjének harmadik és negyedik felvonását rendezik. A HSC Csíkszereda a Dunaújvárosi Dab.Doclert látja vendégül. A négy győzelemig tartó finálé két magyarországi találkozó után 1–1-re áll. Szombaton 18.30-tól, vasárnap 19.30-tól játsszák a meccseket, melyeket a Digi Sport 3 élőben közvetít.


címkék: film tévé ajánló

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."