Kultúra » Multimédia

Bulizz a pókmalaccal

Szombaton este jönnek Simpsonék, vasárnap Las Vegasban megüthetjük a jackpotot. Filmek, hokimeccs, amit látni kell.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

simpsons
D
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. április 05., 16:28
0 hozzászólás. 

Unatkozni a tévé előtt ezen a hétvégén sem fogunk. A történelmi drámától a kicsit szirupos komédiáig, Amerika legsárgább családjának kalandjaitól a Skorpiókirályig, de még azon is túl terjed a filmes felhozatal. Ajánlunk belőle.

Katona Zoltán

Justin Chadwick filmje a VIII. Henrik körül forgolódó Boleyn lányokról szól – mint tudjuk, Henrik nem vetette meg a nőket, de elég gyakran ki is végeztette őket. A Boleyn-lányok közül egyszer Mária akad horogra, de testvére, Anna is sorra kerül. Akkoriban is hasonló módon gondolkodtak az emberek, hogyha hatalomról volt szó. A középkori Angliában és napjaink világában is megérdemelték, illetve megérdemlik az emberek a sorsukat.

amasikboleynlanyA másik Boleyn lány nagyjából erről szól, de kitűnő kosztümökkel és színészi játékkal (Natalie Portman, Scarlett Johannson, Eric Bana, Kristin Scott-Thomas) van fűszerezve. Hely, idő: vasárnap 22.30, Magyar Televízió.

Lázár Emese

Jó bulinak indul Jack és Joy közös Las Vegas-i kalandja, amit még egy viccből kötött házassággal is megfejelnek. A kaszinók városában azonban a szerencse forgandó, Fortuna kegyeibe fogadja, de alaposan fel is forgatja alaposan a párocska viszonyát. Megütik a főnyereményt, de mindkettő magáénak akarja azt.

mig a jackpot /www.est.huElkezdődik az egymás elleni játszma. Ki a dörzsöltebb, ki tudja jobban átvágni a másikat, hogy a pénzt megkaparintsa? Míg a jackpot el nem választ- habkönnyű szórakozást ígérő amerikai film, Cameron Diazzal és Ashton Kutcherrel a főszerepben vasárnap este 9 órától az RTL Klubon.

Szasza

D'oh! Homer Simpson legendássá vált indulatszavát biztosan nem kell őszintén mondogatnunk, ha szombaton este fél kilenckor az RTL Klubra kapcsolunk. Ezzel szemben sokszor fogjuk hallani, már ha nem nyomja el az egészet saját nevetésünk. Amerika talán legismertebb, de minden bizonnyal legsárgább családja már '89 óta szórakoztatja a nézőket, 2007-ben pedig a nagy vászonra is beköltözött.

A-Simpson-család-onlineA legendás rajzfilmsorozatból készült egészestés rajzfilm semmivel sem marad el a széria humorától, sőt, annak esszenciáját sűríti 88 percbe. Az amúgy is hihetetlen sztorikkal bombázó család most sikeresen védőbúra alá teszi Springfield városát egy kritikus szennyezés miatt. Ha ez nem lenne elég nevetési alapnak, még egy pókmalaccal is szembesülhetünk [http://www.youtube.com/watch?v=VuZqG57rNDM

Bedőházi Attila-Csaba

Ha tetszett a Múmia visszatér című film, akkor még nem biztos, hogy fog A skorpiókirály című mozi, ami kicsit Connanra hasonlít, annyi különbséggel, hogy nem Arnold Schwarzenegger, hanem a pankrációval nagy hírnévre szert tett The Rock alakítja a főhőst.

Skorpikiraly5 ezer évvel ezelőtt Gomorra városában egy gonosz uralkodó úgy dönt, hogy kiírtja a sivatag nomád népeit. Az uralkodó egy varázsló látomásaira támaszkodik, ezért főhősünket azzal bízzák meg, hogy ölje meg a varázslót, aki nem is varázsló, hanem varázslónő. Mathayus (The Rock) úgy dönt, hogy inkább magával viszi a látnoknőt, mert tudja: az uralkodó követni fogja. Nagy bunyók, egyszerű történet vasárnap 21 órától a TV2-n.

Józsa Csongor

Eldőlhet az aranyérem sorsa a román hokibajnokságban. Az egyik fél nyert meccsig tartó párharc állása jelenleg 3:1 a HSC Csíkszeredának. Az ötödik találkozót szombaton 14 óra 30 perckor rendezik a Vákár Lajos műjégpályán. A Brassó Coronának mindenképp győznie kell, amennyiben meg akarja akadályozni a bajnokavatást. A meccset a Digi Sport 1 élőben közvetíti.

hoki 0405A jégkorongmeccset követően a kézilabda szeretőké a képernyő, ugyanezen csatorna a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntő első találkozóját sugározza élőben. Román–magyar párharcról van szó: Bukarestben az Oltchim a Győri ETO-t látja vendégül. Az összecsapás 18 órától kezdődik.

Kakasy Botond

A titkos szervezetek, ahol a tagok kiváltságos előnyöket élvezhetnek szinte egyidős az emberséggel. Ide bekerülni, nem egyszerű. Sőt manapság ezek a titkos szervezetek az interneten is jelen vannak. Léteznek olyan átlagos felhasználóktól rejtett chat-szobák, ahová csak hosszas ellenőrzések és szigorú intézkedések után lehet csak a bejutni. Azonban akinek egyszer sikerül bekerülni, egy új világ nyílik meg előtte. Egy furcsa kívánságokkal, leplezetlen vágyakkal teli világ, ahol a személyiséget. Ro barátja is bekerült a kiváltságosok közé, de meggyilkolják. Nyomozásba kezd, hogy megtalálja a gyilkost. Az szálak egyre mélyebbre vezetnek a titkos virtuális világban és egyre jobban elmerül rendszerben, ahonnan már nem biztos, hogy van visszaút.

A Vadidegen című filmet vasárnap 22 óra 45 perctől lehet megnézni a TV2-n.


címkék: film ajánló

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."