Kultúra » Multimédia

Háború és forró szerelem a pitével

Ezen a hétvégén sem unatkoznak azok, akik a tévé adta lehetőségekkel élnek esténként: vígjáték, romantika, portré, akció.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

Katonák
Fotó: port.hu
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. szeptember 16., 17:02
1 hozzászólás. 

Kakasy Botond

Ki ne szeretne 007-es ügynök lenni? Jó verdák, dögös csajok, felrobbanó kocsik, póker-partik és egyéb izgalmak közepette tengetni a mindennapokat. Úgy hozza a sors, hogy Angliában egyetlen ügynök marad életben. Ő English, Johnny English. Kizárásos alapon most az ő kétbalkezében van az angolok sorsa. Ki kell derítenie, ki akarja felszámolni a brit titkosszolgálatot és megkaparintani a birodalom szent jelképeit, a Koronaékszereket

Szines_tvajanlo/1609

Jonny nem ismeri mi a félelem vagy a veszély. Igazából nincs tudatában a dolgok súlyának, ám a tökéletlen ügynök mégis nyomra bukkan. A főszereplőt alakító Rowan Atkinson, akit legtöbben csak Mr. Bean néven ismerünk, most sem okoz csalódást és hozza a tőle elvárható humorbombákat. A nem mindennapi figura ügyködéseit megnézhetjük a TV2-n szombat este 20 óra 35 perckor.

Lázár Emese

Gianni Morandit, szüleink ifjúságának és az olasz popzene fénykorának egyik legnépszerűbb popénekesét, színészét Bologna melletti otthonában kereste fel a Duna Tv stábja. A ma már visszavonultan élő, 67 éves művésszel Matisa Carlo beszélgetett. Az örökifjú lélek titka - Látogatóban Gianni Morandinál című 46 perces portréfilmet szombaton 11 óra 50 perctől tűzte műsorra a Duna Televízió.

Szines_tvajanlo/1609

A 20. század történelmének egyik legmarkánsabb személyisége, a zseniális brit államférfi, politikus, szónok, az irodalmi Nobel-díjas író, Sir Winston Churchill életéről és munkásságáról szól Kun Miklós A történelem útvesztői című ismeretterjesztő sorozatának következő epizódja. A 26 perces filmet szombaton 16 óra 14 perctől lehet megnézni a Duna 2 Autonómia televízióban.

Katona Zoltán

A magyar rockzene történetének egyik legnagyobb alakja mesél magáról, a nagy generációról, a zenéről, az életéről a Duna TV Kézjegy műsorában, pénteken 14:15-kor. A 65 éves énekes, dalszerző, szövegíró idén Fonogram Életműdíjban is részesült - s hogy még mi mindenben, az is kiderült a Bródy Jánosról készült potréfilmből. Ide kapcsolódik az is, hogy egyik mai kedvenc zenekarának, a Heaven Street Sevennek a tavalyi, A38 hajón tartott 15 éves jubileumi koncertjét két részben sugározza az m1, igaz, hogy nagyon késői időpontban: szombat éjszaka fél háromtól, hétfőre virradóra pedig 2 előtt tíz perccel kezdődik a koncertfilm két része.

Szines_tvajanlo/1609

Egy Oliver Stone-klasszikust láthat az érdeklődő vasárnap este: a vietnámi háborúról szóló filmdráma Oscar- és BAFTA-díjakat söpört be 1987-88-ban. Nagyon kemény háborús akciófilmről van szó, amiben olyan színészóriások játszanak, mint Charlie Sheen, Willem Dafoe, Tom Berenger, Forest Whitaker vagy Johnny Depp. Jó tudni, hogy a rendező jórészt a saját élményeiből írta a filmet, s az sem mellékes, hogy A szakasz tulajdonképpen egy trilógia első része: a Született július 4-én és az Ég és föld között című filmekkel lesz teljes a Stone-féle Vietnám-sorozat. A filmben egyébként nemcsak a vietkongok ellen harcolnak a fiatal amerikai katonák - talán egymás ellen még ádázabbul küzdenek. Hely, idő: m1, vasárnap, szeptember 18., vasárnap.

Bedőházi Attila-Csaba

Ha eddig még nem volt alkalmunk megnézni, akkor itt a még sokszor visszatérő esélyek egyike: vasárnap 21 óra 5 perctől vetítik a nagysikerű Dirty Dancing (Piszkos tánc) című filmet a Film+2-n. A néhai Patrick Swayze főszereplésével készült 1987-es mozit Oscar- és Golden Globe díjakkal tüntették ki. A legelőkelőbb aranyszobrocskát a filmzenéért kapta, amiben maga a főszereplő is énekel egy dalt (She's Like The Wind).

Szines_tvajanlo/1609

Forró nyári és őszi esték elengedhetetlen összebújós alkotása, amit megéri párunkkal végignézni. A történet is a legmelegebb évszakban játszódik: Baby egy luxus nyaralóhelyen tölti vakációját, amikor megismerkedik a tánctanárral, Johnnyval és szerelmes lesz. Johnny táncpartnere lesérül, így Baby veszi át a helyét. A lány szülei nem örülnek a kettőjük viszonyának, de ő mindent megtesz, hogy vágya teljesüljön.

Szasza

Egy sorozat alapkövét, egy külön vígjáték-stílus megteremtőjét sugározza szombaton este az RTL Klub. Az Amerikai Pite nem bombasztikus forgatókönyvével vagy a részletesen kidolgozott karakterekkel tűnik ki a hollywoodi filmgyárak rózsaszín masszájából, sőt, igazából ki sem tűnik semmivel.

Szines_tvajanlo/1609

A Pite mégis klasszikus lett, főként az akkori (1999-ben jelent meg a film) tinédzserek körében: igazi fokmérő a bugyuta tinivígjátékok között. Hogy a szüzesség elvesztése mennyire téma az amcsiknál és, hogy miként lehet a szex fokát almás pitével mérni, megtudhatjuk szombaton 23 óra 10 perctől az RTL Klubon.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Gima
2011-09-17 21:48:53
Bedo es Szasza mellett szavazok :)

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."