Kultúra » Multimédia

A regény, a rocknagyi és a robbantó

Regény és számítógépes játék adaptációja, a rocknagyi személyesen és a buszrobbantó pszichopata béreli ki a képernyőt ezen a hétvégén. Markold meg a távirányítót.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

TevesAjanlo_2012/Marcius30
fotó: IMDB
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. március 30., 20:20
0 hozzászólás. 

Március utolsó, április első hétvégéje köszön ránk. Ha csatlakozol a Föld órájához, még akkor is elkapsz néhány jó filmet a tévében.

Bedőházi Attila-Csaba

Hatalmas hajsza a túszok életéért - szombat estére ígér egy 94-es akciófilmet az RTL Klub. Keanu Reeves, Sandra Bullock és Dennis Hopper főszereplésével készült a Féktelenül (Speed) című mozi, amit még Oscar-díjra is jelöltek. Jack Traven FBI ügynök már egyszer megakadályozta az elborult elméjű pszichopata Howard Payne robbantását, de akkor túlélte a terrorista a merényletet és bosszút forral.

TevesAjanlo_2012/Marcius30

Bombát szerel egy autóbuszra, ami ha bizonyos sebesség alá lassít, akkor robban. Közben pénzt követel a titkosszolgálattól, és ha nem teljesítik kérését, akkor egy gombnyomásra a levegőbe repíti az utasokkal tömött buszt. Annie Porter, az utasok egyike kerül a volán mögé, és az csak hab a tortán, hogy neki nemrég gyorshajtásért vették el a jogosítványát. Elkezdődik a hajsza az idővel, sebességgel és persze a pszichopata gyilkossal. Hogy robban, vagy sem a pokolgép, az kiderül szombaton 22 óra 5 perc után.

Lázár Emese

Ki hinné, hogy 73 éves Tina Turner a Rock' and Roll Királynője? Az utánozhatatlan hangú, stílusú, tizenegyszeres Grammy-és többszörös Golden Globe-díjas rocknagyi 2000-ben visszavonult. Nyolc év kihagyás után 2008-ban fergeteges koncertsorozattal tért vissza a színpadra, hogy rajongóval együtt megünnepelje pályafutásának ötvenedik évfordulóját.

A Tina!: 50th Anniversary Tour a jegyeladásokat tekintve 2008-2009 egyik legsikeresebb turnéja volt. A hollandiai arnhemi GelreDome-beli koncertről másfél órás film készült, amelyet szombaton éjfélkor tűzött műsorra az m1-es tévécsatorna. A T.T. rajongóknak mindenképpen érdemes lesz baglyoskodni a képernyő előtt.   

Katona Zoltán

A Zeffirelli-féle „Dzséner" - A legújabb remake alig néhány hónapja van a mozikban, s ez is azt bizonyítja, hogy a Jane Eyre egy megunhatatlan klasszikus – az angol írónő, Charlotte Brontë regénye számtalan film és színházi feldolgozást ért meg. Ha azt tervezzük, hogy a közeljövőben megnézzük a legújabb Jane Eyre-t, akkor előtte esetleg nézzük meg ezt is.

TevesAjanlo_2012/Marcius30

Az 1996-ban készült angol-francia-olasz koprodukciót nem kisebb név rendezte, mint Franco Zeffirelli, a címszereplőt Charlotte Gainsbourg alakítja, Rochestert pedig William Hurt. A történetről pedig annyit, hogy... Talán azt jobb elolvasni könyvben, mert annak ismeretében tudja istenigazából értékelni az ember, hogy a film készítői milyen munkát raktak le az asztalra. Hely, idő: Duna Televízió, vasárnap, április 1., 21 óra.

Kakasy Botond

A hétvégén az akció- és kalandvágyók is megtalálják a maguknak való filmet. A videojátékból is több kiadást megélt játéksorozat filmes változatát nézhetjük meg a bombázó Angelina Jolie szereplávalásában. Ezzel el is árultam, hogy kedvenc sírfosztogatónk Lara Croft kalandjairól van szó. A gyönyörű régészlány, nem csak anyagilag van eleresztve, hanem a harcászatban is nagyon otthonosan mozog. Egyik éjszaka furcsa ketyegésre lesz figyelmes a kastély falai között.

TevesAjanlo_2012/Marcius30

Némi keresgélés után egy titkos szobára bukkan, ami egy órát rejt, amelyet édesapja hagyott hátra, még a halála előtt. Egy levélben kéri lánya segítségét, hogy az órát felhasználva találja meg a fény háromszögének két részét. Az ereklye isteni erővel ruházza fel birtokosát.  Laran kívül még mások is meg akarják szerezni a nem mindennapi ereklyét. Többek közt a Fény Népének titkos szervezete, akik uralma alatt komoly veszélybe kerülne a világ. Az akciókkal és kalandokkal teli filmet vasárnap 21 óra 5 perctől nézhetjük meg a TV2-n.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."