Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – megtanulsz írni

A borzasztó szóvicc nem az írástudás növelésére irányul, hanem ír népzenéből kapunk bőséges adagot ezen a hétvégén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Megtanulsz írni
Megtanulsz írni
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. március 01., 19:20
1 hozzászólás. 

A táncos lábúaknak kedvez a csütörtök és nemcsak a mostani: minden héten, csütörtökön csárdás estet szerveznek a Park étteremben Nándival és zenekarával. Buli és tánc 19 órától kifulladásig.

buliplakatok_marc01

A keményebb zenére rámozdulóknak a G Music Pub lesz a megfelelő választás, ahol ismét rockesten tombolhatunk OP és Nyufi zenei felügyelete mellett.

buliplakatok_marc01

Pénteken a Fényesben a rezidens DJ Davoid keveri a zenét, 22 és 24 óra között pedig italakciók is várnak: 6 lejért kapunk Jim Beamet energiaitallal, míg egy méter tequilat 22 lejért szolgálnak fel.

buliplakatok_marc01

A Jungle Clubban is alkohollal kínálnak: DJ Sümecz buliján akciós a vodkanarancs, este tíztől éjfélig csupán 5 lejt kell fizetnünk érte.

buliplakatok_marc01

Tóth Árpi lassan klasszikussá váló bulijára péntek este nevezhetünk be a G Music Pubban, ahol a reggaetől a balkan zenéig sok mindenre kikapcsolódhatunk.

buliplakatok_marc01

A Park étteremben sokak kedvence, Kusmó áll a lemezjátszó mögött, míg a Thunder Rock Clubban kezdődik a masszív ír zene adag egy irish punk és celtic bulival, az ír kocsmazene legőrültebbjeivel.

buliplakatok_marc01

Ez a vonal folytatódik szombaton, a G. Caféban, ahol a sepsiszentgyörgyi Selfish Murphy koncertezik, irish shamrock&roll-lal borzolva a kedélyeket, majd még egy ír és kelta zenéket felvonultató bulin rophatjuk.

buliplakatok_marc01

A G Music Pubban elébe mennek a tavasznak és DJ Dolga tart Early Spring Night Partyt, ahol a Jägerbombát csupán 5 lejért kapjuk meg.

buliplakatok_marc01

A Jungle Clubban DJ Barneey-BRNY a szombati rezidens – szintén szeszes ital van a középpontban, 22 és 24 óra között akciós a Jim Beam, 4cl-ért 3 lejt kérnek.

buliplakatok_marc01

Szombaton sem pihen a Thunder Rock Club, ekkor koncertekkel erősít, méghozzá németországi vendégeket köszönt a rockbarlang. A The Tazmanian Devils, a The Rusty Robots és a The Fancy Dolls autentikus és oldschool psychobillyvel, valamint kőkemény punk rockkal nyomulnak. Ha energikus, igazi zenére vágyunk, itt a helyünk.

buliplakatok_marc01

A retro hullámain utazóknak továbbra is a Park étterem a legjobb választás szombaton, ahol DJ Levi Take it back to the old school buliján a '80-as évektől napjainkig született legnagyobb slágerekre rázhatjuk.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
pek
2012-03-01 20:50:30
A zene megteszi a magáét, ti tanuljatok meg írni, nem írül, hanem magyarul!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."