Lyukasóra » Rendezvények

Idén is keresi a sztárokat a YouthBank

Nők napján új sztárokat készül avatni az SzKA YouthBank programjának csapata. Még nem késő jelentkezni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

YouthBank Star 2012-ben
Fotó: Fülöp Attila/YouthBank Star Facebook
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. február 06., 15:13
0 hozzászólás. 

A YouthBank Star a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány YouthBank programjának önkéntesei által megszervezett tehetségkutató rendezvény. Célja, hogy Udvarhelyszék fiatal művészei közül egy szakavatott zsűri és kiemelkedő hangtechnika segítségével kiválasszák a legtehetségesebb zenei előadókat.

Tavaly 12 szólóelőadó és 6 zenekar indult a tehetségkutatón, a második fordulóra a jelentkezők fele jutott tovább, majd ennek végén a zsűri mindkét kategóriában egy-egy győztest hirdetett. A szervezők sikeresnek ítélték meg a rendezvényt, hiszen teltházas produkcióról volt szó.

A YouthBank Star idén már hangsúlyosabb lesz, hiszen már nem csak az udvarhelyszékieknek szól: a 2013-as vetélkedőre Csíkszeredából, Gyergyószentmiklósról, Székelykeresztúrról és a városok környező falvaiból is várnak versenyzőket.

A tehetségkutató előválogatóját február 23-24-én tartják a Tamási Áron Gimnázium bentlakásának dísztermében, a showműsort pedig március 8-án a Siculus Ifjúsági Ház nagytermében 19 órától rendezik.

Jelentkezni egyedül, vagy zenekarként lehet február 22-ig a ybstar2013@yahoo.com email címen, vagy a 0756-107.849 és a 0754-439.650 telefonszámok valamelyikén lehet. Bővebb információkat az SzKA holnapján, illetve az esemény Facebook-oldalán találnak az érdeklődők.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."