Lyukasóra » Rendezvények

Erre bulizol a nyáron, ha lesz rá pénzed

Jön a Placebo a Szigetre, Szentgyörgyön Havasi villog, a Fishingre újra összeáll a Kispál és a Borz, akik Erdélybe is jönnek. Mi szólunk előre.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

kispal
A Fishing on Orfűre újra összeáll a Kispál és a Borz
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. február 06., 17:22
0 hozzászólás. 

A fesztiválszezon idén is nagy üzlet lesz a fesztiválszervezőknek – mind a kisebb bulik, mind pedig a nagyobb robbanások már elkezdték a dobálózást a nevekkel, illetve azt is, hogy mennyibe kerül majd az adott hepaj. A sörárak még egyelőre nem nyilvánosak, de nem fognak meglepetést okozni.

Az viszont eléggé nagy meglepetés, hogy a 15 éves, az udvarhelyiek által is nagyon kedvelt Hegyalja Fesztivál idén ingyenes lesz. Másik kedvencünk, a Fishing on Orfű idén (többek között) azzal villant nagyot a Mecsekben, hogy nulladik napján négy év után újra láthatjuk Kispál és a Borz együttest.

A Volt mindig jó volt és idén is jó lesz: a sporoni Lőwér-kempingben olyanokra tudod tátani a szádat, mint az MGMT, a Foals, az Icona Pop, Steve Aoki, a Woodkid, a Morcheeba vagy a Noisia – ez mindig jó buli, s a felsoroltak a fellépőknek csak kis hányada.

A Sziget Fesztivál(köztársaság) is bejelentette az első neveket, idén jön a zúzós Queens Of the Stone Age, új lemezzel repül Budapestre a Placebo, de olyan mostani felfedezettek is Pestre mennek, mint az Imagine Dragons és a Bastille.

Biztos már Calvin Harris, a Klaxons, Stromae, a Starlight Girls és Laidback Luke fellépése is, a jegyárakat a holnapról tudod megnézni. Ezeknél nagyobb nevek is biztosan lesznek, hiszen a tavaly az volt az általános vélekedés, hogy a 21. Sziget fellépői között nem voltak igazi nagyágyúk - bár mindig kap az ember jót, ha akar.

Idehaza egyelőre csak az biztos, hogy semmi se biztos, az EMI-tábornak más lesz a főszervezője, a Félszigetből pedig a hírek szerint kettő is lesz. A Szent György Napok kínálata is kialakulóban van: itt is lesz Kispál (május 3-án), fellép a Grimus illetve erdélyi 35 perces premierre érkezik Havasi Balázs, aki a városnapokat záró tűzíjátékot kíséri zenéjével.

A teljes fesztiválprogram kialakul még, illetve a nyárig több fontos kérdés eldől – egy viszont biztos: ha szeretsz fesztiválozni és lesz rá pénzed, azt még most, a havas-jeges időben ki tudod jelenteni, hogy nem fogsz unatkozni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."