Lyukasóra » Rendezvények

Kispál és a Borz-koncerttel kezdődik a Fishing on Orfű

A legbarátságosabb magyarországi fesztivál, a Fishing on Orfű idén hetedszerre jelentkezik.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

kispalesaborz2014
Négy év után újra összeállt az eredeti Kispál és a Borz
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. május 19., 19:06
0 hozzászólás. 

Hetedik alkalommal rendezik a Fishing On Orfű AlterFesztet június 18-21 között: Magyarország egyik leggyönyörűbb tóvidékén, Pécstől néhány kilométerre tartják "a világ legbarátságosabb fesztiválját".

Az orfűi tó festői környezetében van a rendezvény helyszíne, a Panoráma kemping, a környék pedig nemes borvidék isteni nedűkkel – remélhetőleg ezt idén is ki lehet élvezni, akárcsak a korábbi években.

1borisurfing

Orfű távol van a nagyváros zajától, a több tízezres tömegű fesztiváloktól - kitalálója és házigazdája Lovasi András, valamint Rátgéber László kosárlabdaedző. Házibulis, barátok közötti fesztivál ez, a fesztivál neve egyébként a Kiscsillag együttes egyik száma az első lemezről.

Idén az lesz a festzivál egyik nagy dobása, hogy újra színpadra áll a tevékenységét négy évvel ezelőtt beszüntető Kispál és a Borz – a nagyváradi, szentgyörgyi, bátaszéki és londoni fellépések útán Lovasi saját házifesztiválján csap újra a húrok közé Kispállal együtt. 2010-ben a Fishingen is tartott búcsúkoncertet a zenekar, ezt itt lehet megnézni.

1puf

Ami az idei felhozatalt illeti, az alterszcénából fellép a Quimby, a Heaven Street Seven, a Supernem, a 30Y, a Kiscsillag, a Punnany Massif, a Vad Fruttik, a Péterfy Bori & Love Band és sokan mások, a részletes programot itt lehet böngészni, akárcsak sok más hasznos dolgot is.

A fesztiválról szóló tavalyi, tavalyelőtti vagy azelőtti riportunk is kedvet csinálhat a bulihoz. Idén már a nulladik napra, a Kispál és a Borz koncertjére (aznap a Pál Utcai fiúk és az Európa Kiadó is fellép majd) elfogytak a napijegyek, csak egész hetest lehet vásárolni, ha kíváncsiak vagyunk az egyik főnapra.

Székelyudvarhelyről egyébként szerdánként indul busz Pécsre, onnan a 15 km-re lévő Orfűre szintén busszal lehet majd eljutni. Tavaly és tavalyelőtt már voltak udvarhelyi csoportok is a fesztiválon, és ez minden bizonnyal idén is így lesz.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."