Hasznos felkészülés, jó eredmény

Magyarországon, egy nemzetközi tornán vett részt az udvarhelyi asztalitenisz csapat, ügyesen szerepeltek a mieink.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

kecskemet_013
kecskemet_013
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2010. január 12., 12:07
0 hozzászólás. 


Január 8-10. között került megrendezésre Kecskeméten a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség és a Magyar Asztalitenisz Szövetség rendezésében a Magyar Újonc Nemzetközi Bajnokság. Huszonkét ország válogatottja mellett 20 klubcsapat is részt vett a megmérettésen, többek között a Székelyudvarhelyi ISK-FSK gárdája is.

Elsősorban a tapasztalatszerzést és a felkészülést vette célba a – Demeter Hunor, Puja Attila Tamás, Kövecsi Tamás, Tamás Szabolcs összeállítású – csapat, amit maximálisan sikerült kihasználni, hiszen sok válogatott szintű játékos ellen kellet küzdjenek a mieink. Nem kis meglepetésre egyáltalán nem játszottak alárendelt szerepet.

kecskemet_013

A végelszámolásnál a 24. helyen könyvelték el az udvarhelyi csapatot (a 42-ből), annak ellenére, hogy ez a megmérettetés csupán az első játéklehetősége volt az idén. Hasznosságát tekintve pedig első osztályú volt a torna, ugyanis ezen a hétvégen Demeter Hunor Câmpulungon az ifi III-asok között áll asztalhoz a TOP 12-n, valamint ez a csapat kell majd február elején hazahozzon minél jobb eredményt az ifi III-as csapatdöntőről.

Emellett a hétvégén Péter Nándor a román ifi II-es válogatott színeiben áll asztalhoz a Tatán megrendezendő Magyar Nemzetközi Tornán - csapattársa a zilahi Margin Andrei lesz. Az eseményt figyelemmel lehet követni élőben a www.ppko.tv honlapon, az operatőrök jóvoltából remélhetőleg Nándinak is lesz szánva egy kis főszerep.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."