Péter Nándor a Magyar Nemzetközin

Január 15. és 17. között Péter Nándor részt vett a Magyar Nemzetközi Bajnokságon Tatán, sikeresen bemutatkozott a serdülő román válogatottban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

Nandi_Tata
Nandi_Tata
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. január 20., 09:37
0 hozzászólás. 


22 ország nemzeti válogatottja nevezett be a versenyre, köztük a román válogatott, akik két csapattal indultak. Az egyikben a besztercei Dan Daniel valamint a slatinai Spelbus Alin társult, a másikban pedig a zilahi Margin Andrei és az udvarhelyi Péter Nándor játszott.

Dobolyi Aladár szövetségi kapitány az elmúlt évben mutatott kiváló játékának és teljesítményének köszönhetően adott bizalmat Nándinak, aki nemrég került ebbe a kategóriába. Tőle és hasonlóan 1996-ban született társaitól két év múlva várnak kiemelkedő nemzetközi eredményeket a román asztalitenisz szövetségnél.

György István tanítványa sikeresen felnőtt a feladathoz, a verseny során megmutatta, hogy lehet rá számítani, bizonyítva ezt több megnyert mérkőzésével . Legjobb eredményt a páros versenyben sikerült elérniük, ahol zilahi társával a legjobb 16-osba küzdötték fel magukat. Itt a portugál duó állta útjukat.

Nandi_tatan

Egyéniben és csapatban nem sikerült a selejtezőcsoportból továbbjutni, amire lehetett számítani, ugyanis helybélink nem rendelkezett megfelelő nemzetközi ranglistaponttal. Várható volt, hogy kemény ellenfelek lesznek, de a csoportbéli 3. helyezettjének köszönhetően Nándi a vigaszágon tudott még teljesíteni, ahol az első nyolcig verekedte magát.

György István: „Ami bíztató a folytatást illetően, az a szövetségi kapitány pozitív értékelése, remélhetőleg sikerül ezt tovább is megtartani. Pihenésre nem volt idő a tatai verseny után, ugyanis következő hétvégén már itthon, Slatinán kell bizonyítson Péter a serdülő TOP 12-ön, ahol tizenegyedikként van rangsorolva, de reméljük, hogy jó játékkal változtatni fog ezen a pozíción.”



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."