Országos második lett Péter Nándor

Hatvannégy versenyző vett részt szombaton az országos AmaTur asztalitenisz-körversenyen a Fit.Feel Sport & Wellness Clubban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

Asztalitenisz
Jó hangulatú verseny volt a Fit.Feel-ben
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. február 18., 10:41
0 hozzászólás. 

Az országos amatőr asztalitenisz bajnokság résztvevői öt megye 17 településéről (Brassó, Csíkszereda, Erdőszentgyörgy, Fenyéd, Gyergyószentmiklós, Gyímesfelsőlok, Korond, Madéfalva, Maroshévíz, Marosvásárhely, Nagyszeben, Parajd, Segesvár, Szászrégen, Székelykeresztúr, Târgovişte, Ülke) érkeztek, a kezdő játékosoktól a hivatásos országos bajnokságokban korábban szereplő versenyzőkig mindenki részt vehetett.

A tízórás verseny végén az első helyet a szászrégeni Zidar Victor nyerte meg, a második az udvarhelyi Péter Nándor lett. A 3.-4. helyen Lăzăroiu Adrian (Târgovişte) és Farkas Lóránt (Csíkszereda) végeztek, az első nyolcba került még Ördög Zoltán (Szászregen), Farkas Gábor (Marosvásárhely), Lakatos Zsolt (Csíkszereda) és Szakáli Csaba.

asztalit1

Az országos AmaTur asztalitenisz-körverseny két-három hetente frissülő ranglistáján jelen pillanatban 3101-en szerepelnek, olyan játékosok, akik az elmúlt 12 hónapban legalább egy versenyen részt vettek. A körverseny rendszere roppant egyszerű: bárki bejelentkezhet, megmérettetést pedig minden hétvégén, több helyszínen is tartanak (a hétvégén a székelyudvarhelyin kívül Aradon, Nagyszebenben, Bukarestben, Piteșten és Foksányban is vetélkedtek az amatőr asztaliteniszezők).

Az országos ranglistán 115-en szerepelnek Hargita megyéből (Udvarhelyszék 36 játékossal, akik közül 21 székelyudvarhelyi). Hargita megye legelőkelőbb helyezése a rangsorban a 35. (Erdős Ferenc, Csíkszereda), Udvarhelyszéké pedig 106 (Dénes Ferenc, Parajd).

A hétvégi, B-kategóriájú versenyt megelőzően legutóbb január 18-án szerveztek Székelyudvarhelyen A-kategóriájú versenyt a Fit.Feelben, melyen 14 megyéből 146 amatőr sportoló vett részt.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."